Region

Svet

Nakon zajedničkog hita Dara Bubamara i Bojan Bjelić prekinuli prijateljstvo!

Folk pevačica Dara Bubamara i njen kolega Bojan Bjelić ovog leta su objavili duetsku pesmu "Pogledom te skidam", koja je za kratko vreme postala veliki hit.

Nakon zajedničkog hita Dara Bubamara i Bojan Bjelić prekinuli prijateljstvo!



No, nakon što je pesma postigla željene rezultate, Dara i Bojan su prestali da komuniciraju. Iako su snimili spot za pomenutu numeru, u planu je bilo i da je promovišu u televizijskim emisijama, ali do toga ipak nije došlo.

"Bojan i Dara su već duže vreme u zategnutim odnosima. Iako je pesma postala veliki hit i oboje je pevaju po više puta na svojim nastupima, njih dvoje je ni jednom nisu izveli zajedno, a retka su bila i zajednička televizijska gostovanja", otkrio je izvor jednog portala.

Iako je Bojan bio taj koji je Dari ponudio pesmu, a samim tim i podneo sve troškove oko pesme i spota, u domaćoj javnosti se stvorila slika da je pesma zapravo pevačicina.



"U javnosti se stvorila pogrešna slika da je ovo zajednička pesma, a neretko i da je Darina. Zapravo je Bojan čuo pesmu i pozvao Daru da bude gost u pesmi. On je bio taj koji je finansirao celu pesmu, iako on džentlmenski te natpise medija nikada nije želeo da komentariše", zaključio je izvor.

Bubamara i Bjelić se za sada nisu oglašavali povodom ove priče.

Autor: B.B.
Izvor: Svet
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>