Region

Svet

Emina Jahović: Javuz i Jaman uživaju u Srbiji (Foto)

Pop zvezda Emina Jahović-Sandal nedavno je doputovala u Srbiju sa svojim sinovima, četvorogodišnjim Jamanom i osmomesečnim Javuzom, sa kojima će provesti nekoliko dana u njenoj porodičnoj kući u Novom Pazaru.

Emina Jahović: Javuz i Jaman uživaju u Srbiji (Foto)



Ovo je prvi dolazak njenog mlađeg sina u njen rodni grad, zbog čega je cela porodica Jahović vrlo uzbuđena i srećna, a ponosna majka će boravak iskoristiti i za promociju novog singla "Da mogu", koji će uskoro predstaviti publici.

"Reč je o pesmi koju sam prvo uradila za tursko tržište jer planiram da se posvetim muzičkoj karijeri i u toj zemlji, a onda sam odlučila da isti singl snimim i na srpskom jeziku, jer mi se pesma mnogo dopala. Reč je modernoj kompoziciji koja će se sigurno dopasti mladima, naročito pripadnicama lepšeg pola. Tu numeru ću prvi put izvesti u emisiji "VIP Room" na televiziji Pink, dok će spot premijerno biti prikazan na jednom portalu", počinje priču Emina, koja je već pripremila i CD za naše tržište i planira uskoro da ga objavi.

"Nove pesme su spremne, a razlog zašto ih još nisam objavila je što u poslednje vreme imam mnogo posla. Pored obaveza oko mojih dečaka, pripremala sam novi materijal i za naše i za tursko tržište, što nije bio nimalo lak posao."



Supruga turskog muzičara Mustafe Sandala veoma je srećna što je uspela da izdvoji slobodno vreme i da mlađeg sina prvi put dovede u rodni grad. "Javuz je vrlo srećan u Novom Pazaru, jedini je problem što mu je malo hladno jer su u Istanbulu poslednjih nedelja izuzetno visoke temperature, dok su ovde noći i jutra hladni, pa moramo da vodimo računa da se ne prehladi. Članovi moje porodice veoma su srećni što im je on došao u goste, a raduju se i što sam dovela Jamana koji je već veliki dečak."

I pored mnogobrojnih obaveza koje ima, zanosna brineta je nedavno u Istanbulu posetila devojčicu Anđelu Janković, koja se tamo leči od tumora na mozgu, a za koju su mnoge njene kolege već organizovale humanitarne koncerte.

"Za Anđelin slučaj sam znala iz medija, ali me niko nije zvao da pevam za nju, što bih sigurno učinila. Reč je o devetogodišnjoj devojčici koja boluje od tumora na mozgu i za koju su mnoge moje kolege već držale humanitarne nastupe. Najviše joj je pomogao Saša Kovačević, koji je i ovoga puta pokazao da ima veliko srce. Međutim, susret sa njom je bio slučajan, nisam znala da je ona trenutno u Istanbulu, ali sam otišla u bolnicu "Adžibadem" da posetim jednog svog rođaka. Tamo me je sreo devojčicin otac koji me je prepoznao i zamolio me da odemo u Anđelinu sobu, što sam prihvatila sa velikim zadovoljstvom", objašnjava pevačica.



"Anđela je divna i pametna devojčica, susret sa njom bio je veoma dirljiv. Iz priče sa njenim ocem i lekarima shvatila sam da su joj u Turskoj zaista spasili život. Pošto se njeno lečenje ovom operacijom, nažalost, ne završava, dogovorila sam se sa njenim ocem da prvom prilikom, kada im budu bila potrebna novčana sredstva, održim jedan humanitarni koncert u Beogradu. I to ću uraditi punog srca i sa velikim zadovoljstvom", zaključuje gospođa Jahović-Sandal.

Autor: B.B.
Izvor: Hello
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>