Region

Svet

Ceca: Aca Lukas zna sve moje tajne

Svetlana Ražnatović došla je preksinoć na promociju albuma Ace Lukasa "Stil života". Jedna od najvećih folk zvezda na Balkanu kaže da joj je on iskreni prijatelj i da su uvek podržavali jedno drugo.

Ceca: Aca Lukas zna sve moje tajne



Kako teku pripreme za novi album?

"Moji saradnici i ja nikud ne žurimo, planiramo to za jun. Vraćam se nastupima, očekuje me velika turneja po Evropi i Australiji."

Najavljivali ste i koncert na Ušću 2013?

"Znate li vi da je sada oktobar? Ha, ha, ha..."

Neke vaše kolege mesecima unapred najavljuju nastupe i čak znaju koliko će publike biti?


"Ja nisam insistirala na koncertu, a što se kolega tiče, svako ima pravo da radi šta hoće. Moji fanovi su to tražili, tako da je još ostalo da izaberemo datum."

Da li ste preslušali nove pesme Ace Lukasa?

"Jesam, čula sam njegov poslednji CD i najviše mi se sviđa pesma "Alo, budalo", koja je fenomenalna. Volim njegove balade.

Pričalo se da ste u svađi?

"To su novine digle prašinu. On je imao svoje obaveze, ja svoje, nisam mogla da dođem na njegov koncert, a on se nije naljutio."

Kakav je Lukas kao prijatelj?

"Znamo se više od 20 godina i u životu smo delili i dobre i loše trenutke, kako njegove tako i moje. Imamo privatne tajne i ne postoji ništa što bi moglo da nam naruši prijateljstvo."

Da li ćete biti na njegovom koncertu u Areni?

"Nažalost, neću. Te večeri imam koncert u Frankfurtu, ali da ne pevam, svakako bih bila njegova gošća."



Već duže vremena nemate dečka, a uvek ste srećni i nasmejani. Uživate u slobodi?

"Dečko nije razlog da budem vesela, postoje druge stvari koje me usrećuju, ja sam ispunjena kao majka. Možda bih bila tužna da nemam partnera, da nemam decu, a imam 39 godina. Imala sam mnogo ružnih, teških i bolnih trenutaka u životu, ostala sam na nogama, i to mi je jedina satisfakcija. Ljubav se sama od sebe dešava i ne juri se. Volela bih da imam partnera kojeg volim i koji me voli, ali to mi nije prioritet."

Vaša deca u tinejdžeri, da li vam se poveravaju?

"Obaveza svakog roditelja je da dobro posavetuje svoje dete. Imamo lep odnos, naravno, ja sam neko ko insistira na autoritetu. Prvenstveno sam im najiskreniji prijatelj, pored mojih roditelja, sestre i brata."

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>