Ostalo

Sme�no

Sve što žene mogu, a muškarci ne!

Postoji mnogo razloga zbog kojih biste trebali biti srećni što ste rođeni kao žena. Ako za vreme PMS-a i ne mislite tako, podsećamo vas na sve što vi možete raditi, a muškarci ne.

Sve što žene mogu, a muškarci ne!



Trudnoća - Naravno, i muškarci učestvuju u tome. Ali, činjenica je da sa bebom nikada neće moći da budu bliski kao majka.

Gluma - Neki od muškaraca znaju i to, ali ne tako uverljivo i sa stilom. Iako to ne podržavamo, Oskar za glumljenje orgazma ipak pripada ženama.

Pitati za smer - Ženama nije problem zaustaviti se i pitati za smer. Za razliku od muškaraca, žene dobro znaju da - "ko pita, ne skita".

Izbeći plaćanje prekršajne kazne - Smešak, ubedljiv izgovor i zavodljivo treptanje obično su dovoljni za izbegavanje kazne.

Duži život - Žene u proseku žive pet do deset godina duže od muškaraca. Više dobre zabave, jer godine nisu bitne za zabavu, više orgazama i možda muževa.

Višestruki orgazmi
- Nema potrebe za čekanjem i "punjenjem baterija". Samo čisti užitak.



Suknje - Leti je u njima mnogo ugodnije, nego u šorcu ili bermudama. Osim toga, bonus je i poneko piće na račun kraće suknje.

Bokovi kao oružje na plesnom podijumu - Dok odmeravaju, muškarci neće primetiti ni nedostatak plesne veštine ili ritma.

Štikle - Popravljaju držanje, čine žene višljim i u njima noge izgledaju sjajno. A, šta miomirisne patike čine za mušku figuru?

Korišćenje PMS-a kao izgovora - Žene samo spomenu uloške, tampon ili bol u stomaku i muškarci popuštaju. Sa PMS-om nema šale, pa mora biti po njihovom.

Zapuštanje kose
- Čak i kada propuste odlazak frizeru njihova će frizura biti savršena. Ako muškarci na vreme ne odu frizeru rizikuju da izgledaju kao beskućnici, dok žene duža kosa čini još zavodljivijim i seksipilnijim.

Prekrivanje nedostataka na koži - Za razliku od muškaraca, kada se ženama pojavi bubuljica na licu, one imaju čitavu mašineriju koja im pomaže da ih sakriju.



Uzbuditi se, a da to ne primeti čitava prostorija
- Ako se uzbude u javnosti, ne moraju prekrstiti noge ili koristiti jastuk kao kamuflažu.

Multitasking
- Žene su poznate po tome što mogu raditi više stvari odjednom. Mogu pričati sa muškarcima telefonom, gledati omiljenu seriju i istovremeno raditi čučnjeve.

Izgledati seksi dok ispijaju koktel
- Muškarci sa pićem ne mogu izgledati ni približno seksi kao žene. Žene mogu izgledati neodoljivo čak i sa pivom u ruci.

Odlazak u kozmetički salon - Žene u kozmetičkom salonu mogu provesti i ceo dan, ulepšavati se i nesmetano uživati. Naravno, ni muškarcima ulazak u kozmetički salon nije zabranjen, ali će ipak zaraditi poneki začuđen pogled.

Autor: B.B.
Foto: Internet











Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>