Region

Svet

Ana Bebić: Milena je moj anđeo čuvar

Pevačica je nastupila je na manifestaciji "Dani ludaje" u Kikindi, rodnom gradu Renata Vukovića, dečka njene najbolje drugarice Milene Dalmacije, s kojom je pre više od pola godine poginuo u požaru u novosadskom klubu "Kontrast".

Ana Bebić: Milena je moj anđeo čuvar



Ovaj koncert za Anu je imao posebnu težinu. Nastup je započela pesmom "Moves like Jagger", a suze je jedva zadržala. "Ovu pesmu posvećujem mojim prijateljima Mileni i Renatu. Volim ih mnogo", rekla je drhtavim glasom Ana.

Primećivalo se da je lome emocije. Ipak, nastup je odradila besprekorno. Ana kaže da se još nije pomirila sa smrću najbolje drugarice i njenog dečka, s kojim je takođe bila bliska. Srećna je što je ona preživela taj pakao, ali tugu zbog gubitka osećaće celog života.



"Ne volim da pričam o nesreći. Svesna sam da s tim moram da živim. Milena je moj anđeo čuvar. U mislima sam uvek uz moju Milenu i Renata. Tugu lečim pesmom. Od tog dana sam opreznija. Sada znam da ljudi moraju više paziti na sebe. Sve veoma brzo prolazi i sve u sekundi nestaje. Zato je potrebno da cenimo život i radujemo se običnim, malim stvarima", sa setom u glasu rekla je Ana.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>