Region

Svet

Spektakl: Andrea Bočeli 10. maja u Beogradu (Video)

Posle mnogo uspešnih sezona, rasprodatih albuma i nastupa na najpoznatijim operskim scenama i u dvoranama širom sveta, Bočeli će se ponovo naći na sceni u beogradskoj Areni.

Spektakl: Andrea Bočeli 10. maja u Beogradu (Video)



Bočeli je izrazio želju da ga na koncertu u Beogradu prati orkestar iz Srbije kao i da sa njim nastupi i specijalni gost sa naših područja koga će sam izabrati.

Andreu Bočelija s razlogom nazivaju legendom novog milenijuma poput Karuza (Caruso), Del Monaka  (Del Monaco), Korelija (Corelli). Od trenutka kada se pojavio na festivalu u San Remu 1994. godine počeo je njegov vrtoglavi uspeh.

Na nedavno održanoj manifestaciji Classic Brit Awards, slavni tenor Andrea Bočeli odlikovan je specijalnim priznanjem „International Artist of the Year“ u čast 20. godina duge karijere.

Melodija pesme „Con te Partiro“ koju je snimio 1996. (kao i kasniji duet sa Sarom Brajtman (Sarah Brigthman) pod nazivom „Time to say Goodbye“) slušala se širom sveta. O fenomenu umetnika koji je albumom „Romanza“ napravio pravu eksploziju i srušio sve rekorde prodaje pričali su svi. Bočeli je objavio preko 30 albuma sa izvođenjima operskih dela kao i pop balada koji su rasprodati u 75 miliona primeraka širom sveta.



Takođe, obaveštavamo vas da će se od sutra, petka, 12. oktobra, u prodaji naći ulaznice po cenama od: 4500, 5500, 5900, 6500, 7900, 8900, 9500, 15000 i 20000 dinara na svim ovlašćenim prodajnim mestima CS Eventim kao i na blagajnama: KOMBANK Arena, Bilet centar Beograd, Doma omladine i UŠĆE Shopping centar. Online prodaja  i rezervacije ulaznica na www.kombankarena.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs.

Autor: Sokol Vuk
Foto: PR Kombank Arena

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>