Region

Svet

Mis Srbije Nikolina Bojić: Titula je moja! Nisam udata, burma ne znači venčanje!

Nikolina Bojić iz Kule, koja je u nedelju proglašena za Mis Srbije i tako stekla pravo da predstavlja našu zemlju na planetarnom takmičenju lepote na Baliju, u intervjuu za naš portal demantuje da je u braku sa kanadskim teniserom Frenkom Dančevićem, zbog čega je prema propozicijama mogla da izgubi krunu i titulu najlepše.

Mis Srbije Nikolina Bojić: Titula je moja! Nisam udata, burma ne znači venčanje!



"To je dezinformacija. Nisam udata za Frenka, nisam pravila ni tajno ni javno venčanje na Floridi. Prstenje ili burme ne znače venčanje. Ako neko nosi prsten ili burmu, to ne znači da je venčan. Kako bi onda tumačili sve one koji su venčani, i građansko i crkveno, a ne nose ni burme ni prstenje. Kad odlučim da se venčam, dobićete pozivnice i biti moji dragi gosti. O mom privatnom životu ne želim više da pričam", kaže Nikolina za Telegraf.rs, i dodaje: "Kad popunjavate formular za odlazak na Mis sveta, obavezna sam da pošaljem kopiju pasoša, državljanstvo i izvod iz matične knjige rođenih, što sam i dostavila mojoj kompaniji. Ako to nije dovoljan dokaz, meni ostaje samo da uživam u ovoj "zabavi" pod nazivom moje venčanje", zaključila je nova Mis Srbije, i tako otklonila svaku sumnju da će joj se oduzeti titula najlepše, pošto po pravilima izabrane misice ne smeju biti u braku, niti imati decu.



Pošto više ne strepiš da će ti titula biti oduzeta, kaži nam kako se osećaš kao Miss Srbije, tri dana posle izbora?

"Za mene je ta titula velika čast i odgovornost, koja proizilazi iz obaveza koja kruna nosi."

Kako si došla na ideju da se prijaviš na izbor za Mis Srbije? Da li si imala podršku porodice?

"Da, naravno, uz mene je uvek moja porodica. Od malih nogu sam zamišljala sebe kao princezu sa krunom na glavi. Sad kad sam porasla, jedan od načina da ostvarim san bio je da je da postanem Mis Srbije."

Da li si se plašila da nećeš proći kasting i ući među 24 najlepše?

"Imala sam i strah i tremu. U jednom momentu pomislila sam da sam rezerva i počela da se tresem. Pročitana sam na kastingu među poslednjim devojkama."

Upoznala si sada već bivšu misicu Bojanu Lečić?

"Bojana je predivna devojka. Dogovorile smo se da mi pomogne i prenese iskustva sa svetskog takmičenja, što je nesebično prihvatila."

Jedina si plavuša među devojkama koje su bile u najužoj konkurenciji. Da li ti je to pomoglo da postaneš Mis na kraju?

"Ne znam, ali prijalo mi je sto sam od žirija poznatih izabrana za Mis šarma. Oni su mi rekli da je presudno bilo to sto sam plavuša."

Predstavljaćeš Srbiju na na Baliju. Koje su tvoje prednosti na izboru za najlepšu devojku sveta?

"Pripremiću se na najbolji mogući način. Mislim da, pored dobrog engleskog jezika, sport i muzika su moji aduti. Sportski duh me tera da uvek idem dalje, da pomeram lične granice, dok ne dođem do cilja."



Naša misica već deset godina nije imala neki zapažen rezultat na izboru za Mis sveta. Čemu se ti nadaš?


"Nadam se pobedi i spremam se tako. Daću sve od sebe."

Baviš se profesionalno fitnesom. Koliko dnevno treniraš?

"Do nedavno, dva puta dnevno. Sada manje, obzirom na to da sam puno angažovana u vezi sa izborom za Mis."

Tvoji hobiji su kuvanje i igranje tenisa. Šta najviše voliš da kuvaš i koji ti je omiljeni teniser, naravno, pored tvog dečka?

"Volim da kuvam gulaš i naravno moj omiljeni kolač štrudlu. Imala sam priliku da upoznam mnoge tenisere, ali najbolji teniser sveta je iz naše zemlje. Jedan je Nole."

Kakve tipove muškaraca preferiraš?

"Volim sportski tip muškarca. Dalje neću da pričam, da me ne bi opet udali za nekoga."

Šta misliš o prvoj i drugoj pratilji, Aleksandri Doknić i Ani Vrcelj?

"Predivne devojke, zbližile smo se na pripremama i obe su bile moji favoriti. Drago mi je sto smo se zajedno našle u top tri."

Čime planiraš da se baviš u budućnosti, manekenstvom ili?

"Sport je moja ljubav. Manekenstvom ću se baviti onoliko koliko budem mogla da stignem zbog obaveza koje imam kao Mis, a kad se završi mandat, bojim se da ću biti stara za vrhunski modeling. Danas u modeling odlaze deca čija je dob 14, 15 i 16 godina."

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>