Region

Svet

Region

Jovana Balašević očekuje devojčicu, Đorđe nije svestan da će biti deda

Lepa protina kći u vezi je sa bivšim predsednikom Skupštine grada Novog Sada Aleksandrom Jovanovićem. Otkako su u martu mesecu obelodanili da su u vezi, svi su želeli da znaju imaju li "velike planove", a ubrzo je odgovor na to dao Jovanin trudnički stomačić. Glumica je u sedmom mesecu trudnoće i ne krije oduševljenje što će uskoro postati majka.

Jovana Balašević očekuje devojčicu, Đorđe nije svestan da će biti deda



"Uživam u drugom stanju, iako mislim da je nepravedno tako nazvano. Za mene je ovo prvo i prelepo, i drago mi je što su trudnice privilegovane i zaštićena vrsta. (smeh) U oktobru radim u pozorištu i divno je što sam radila sa stomakom i devojčicom, prelepo mi je, sa nestrpljenjem iščejumo decembar i odbrojavamo dane " -rekla je Jovana Balašević. Zanimalo nas je i da li su odabrali ime ćerkicu:

"Ne. Naša ideja je bila da bude Mihajlo, i to smo stalno govorili, ali nas je iznenadila devojčica, tako da još uvek smišljamo".

A da li budući deka Đorđe Balašević već piše pesme inspirisan ćerkinom trudnoćom, odnosno unukom:

"Još uvek ne, ali je presrećan i sigurna sam da će tek pisati inspirisan unukom. Kao i svaki muškarac, iako ima dece, on još uvek nije svestan da će biti deda." (smeh)

Đorđu je ostalo još malo vremena da "dođe sebi" jer ga pored rođenja unuke očekuje i svadbeno veselje. Jovana i Aleksandar planiraju da svoju vezu krunišu brakom, ali im to nije prioritet. Sad su potpuno usmereni ka rođenju prve ćerke i uživaju u pažnji svojih bližnjih.



Autor:I.L.
Izvor: SMedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>