Region

Svet

Region

Razvod na pomolu? Jelena Veljača i Janko više ne žive zajedno

Hrvatska glumica, scenaristkinja i kolumnista Jelena Veljača i njen suprug glumac Janko Popović Volarić, koji su u braku bili od decembra 2009. godine, više ne žive na istoj adresi. Iako su se početkom godine kratko razdvojili zbog renoviranja stana, ovaj put je ipak reč o nečemu ozbiljnijem.

Razvod na pomolu? Jelena Veljača i Janko više ne žive zajedno



Janko Popović Volarić navodno se odselio iz stana koji su zajedno delili, dok je Jelena ostala u njemu. Kruže priče da su odlučili i zvanično da okončaju brak, no Jelena i Janko su to demantovali.

"Nakon pet godina zajedničkog života, uprkos velikoj ljubavi, naišli smo na prepreke koje su znatno uticale na naš odnos. Odlučili smo da se odvojimo i živimo na različitim adresama. Do te odluke doveli su nas isključivo naši privatni problemi, a ne treće osobe ili drugi spoljni faktori. Papire za razvod nismo predali. To je sve što u ovom trenutku možemo reći na tu temu. Hvala vam na razumevanju", objasnili su Jelena i Janko svoju situaciju.



Jelena, koju zbog uspeha serije "Larin izbor" smatraju najmoćnijom ženom TV produkcije, pre nekoliko meseci je priznala da se bori sa demonima, a kakav će biti konačni ishod situacije ostaje da vidimo.

Autor: B.B.
Izvor: 24sata.hr
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>