Region

Svet

Aca Lukas: Ne otvaram nikakve klubove!

Folk zvezda Aca Lukas ponovo će 3. novembra zapevati u Kombank areni. Proslaviće svoj 44-ti rođendan s fanovima i promovisati novi album "Stil života". Pre toga, ali i posle, neće se pojavljivati za mikrofonom u prestonici.

Aca Lukas: Ne otvaram nikakve klubove!



Uveliko se najavljuje da će 11. oktobra nastupiti na otvaranju kluba "Lukas" u Beogradu. Nauštrb njegovog imena prodato je čak 2.000 ulaznica, a spominje se da je on i vlasnik tog objekta.

Međutim, Aca naglašava da cela ta priča nema nikakve veze s njim. "Nemam nameru da otvaram nikakve diskoteke i klubove. Što se nastupa tiče, neću pevati u Beogradu ni pre koncerta u Areni, a ni posle njega. Ove godine nema nastupa po prestoničkim klubovima. Beograd me neće videti do sledećeg koncerta iduće godine", kaže Lukas.

U Areni će posetiocima već tradicionalno prirediti nezaboravno veče. Biće to, kako smo od njega navikli, najveća žurka na Balkanu. Pripreme su uveliko u toku, a među publikom će biti i Acina porodica.

"Imaću sigurno goste na koncertu, ali još uvek se nisam odlučio za imena. Pevaću sve pesme s novog albuma, kao i neke starije koje ljudi vole. Nisam upoznat s repertoarom. Bina će biti drugačija u odnosu na ranije koncerte i ozvučenje će biti doveženo iz inostranstva. Još je rano da se priča, ali verujem da će sve biti kako treba. I moju ćerkicu Viktoriju ćemo dovesti na koncert, pa ćemo videti koliko će moći da izdrži zbog glasne muzike i gužve. Volim kad mi je porodica na okupu", naglašava Aca.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>