Region

Svet

Džej Lo pozvala Ognjena da glumi u njenom spotu!?

Koncert Dženifer Lopez, koji je pod pokroviteljstvom "Sky music"-a najavljen za 20. novembar u Kombank areni, sve više budi pažnju medija, a pojedinci ga već proglašavaju događajem godine.

Džej Lo pozvala Ognjena da glumi u njenom spotu!?



Tako je sedam najpoznatijih svetskih novinara imalo prilike sa slavnom Džej Lo uradi intervju putem video-četa, a među njima se našao i naš Ognjen Amidžić.

"Verujte, imao sam pomalo tremu. Iako je za sredinu novembra dogovoreno njeno gostovanje u emisiji "Amidži šou", ovo je bilo nešto posebno", uz osmeh kaže Ognjen i dodaje: "Pazite, reč je o najmoćnijoj ženi na planeti, a ona je bila totalno normalna i opuštena za vreme razgovora koji smo vodili putem video-četa. Budući da sam ostao među poslednjima koji su joj postavljali pitanja, odlučio sam se za jednu šaljiviju varijantu. Prvo sam je pitao zna li da dolazi u najbolju i najluđu zemlju na planeti, na šta je ona odgovorila da ne zna, ali da će se u to uveriti kada dođe i da se jako raduje susretu sa Srbima", rekao je Amidžić i otkrio šta je još pričao sa ženom čija je zadnjica osigurana na neverovatnih 27 miliona evra.



"Naravno, morao sam da je pitam šta je potrebno da uradim da bih glumio u njenom narednom spotu, na šta mi je ona, smejući se, uzvratila da još ne zna za koju će pesmu snimati spot i kakav će biti scenario, ali da slobodno dođem na kasting, pa možda i prođem."

Ognjen je takođe iskoristio dobro raspoloženje muzičke dive da joj poruči da je o njoj snimio pesmu koju će joj izvesti kada bude gostovala u njegovoj emisiji. Ona je, opet oduševljeno se smejući, šarmantnom voditelju rekla da ne može da dočeka da čuje tu numeru.



Ovaj kratki razgovor sa megapopularnom Džej Lo gledaoci televizije Pink imaće priliku da vide u utorak uveče u emisiji "Amidži šou".

Autor: B.B.
Izvor: Press
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>