Region

Svet

Danijela Vranić na sedativima

Danijela Vranić već danima pije tablete za smirenje kako bi mogla da izdrži večerašnji nastup na humanitarnom koncertu za bolesnu Anđelu Janković.

Danijela Vranić na sedativima



Kada je saznala da će joj se na bini diskoteke "Amnezija" u Pančevu pridružiti i devetogodišnja devojčica i s njom otpevati pesmu "Nemoj da me žalite", pevačica se potresla. Od tada joj ne polazi za rukom da se smiri bez sedativa. Vranićka se pridružila Marku Bulatu i Miloradu Čaviću u akciji prikupljanja novca za Anđelin odlazak na operaciju u Tursku. Devojčica od druge godine ima tumor na mozgu.

"Danijeli su organizatori saopštili da je Anđela tražila da s njom otpeva stihove "nemoj da me žalite, niti da me pratite, malo vode prolijte za mnom i srećan put mi poželite, i sve što imam uzmite, ponekad me se setite"... Kada je to čula, pevačica nije mogla da zadrži suze, baš se potresla", kaže izvor.

Danijela potvrđuje da ovaj nastup doživljava emotivnije nego sve prethodne. "Zaplakala sam kad sam čula njenu želju. Kada krene pesma, pašću s bine. Sve to je veoma potresno", kaže Danijela i moli sve one koji mogu da pomognu Anđeli da to i učine.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus


>