Region

Svet

Lepa Brena otišla u Ameriku na lečenje bez obzira na protivljenje lekara!

Folk zvezda Lepa Brena pre dva dana je otputovala u Ameriku uprkos zabrani srpskih lekara da putuje avionom zbog problema koji ima sa šetajućim trombom.

Lepa Brena otišla u Ameriku na lečenje bez obzira na protivljenje lekara!



"Brena je odletela kod svojih sinova, gde će ostati tokom oktobra i novembra, a za to vreme će ići na preglede kod specijaliste. Njoj je njen lekar u Beogradu rekao da mora da obavi detaljne analize, koje će da pokažu da li je njen organizam spreman da podnese razbijanje tromba - kaže naš izvor i ističe da je pevačica, uprkos problemima sa trombom, puna pozitivne energije.

- Brena se sada oseća super i zaista je vesela, nema nikakve tegobe, ali je želela da otputuje odmah kako bi bila sa decom, ali i da završi sve te analize. Ako joj kažu da je spremna za operaciju, da i to obavi što pre i da ne razmišlja više o tome. Njen suprug Boba ostao je u Beogradu, ali postoji mogućnost da im se i on pridruži - rekao nam je izvor blizak pevačici i dodao da ona ne planira da miruje, već da će se pozabaviti i svojim novim albumom.

- U Americi će snimiti tri nove pesme sa svetski poznatim muzičarem Rajitom, koji je ranije sarađivao sa Madonom i Rikijem Martinom. Brena već ima jednu snimljenu pesmu, koju je radio Bora Đorđević. Sve u svemu, dva meseca preko okeana će joj brzo proći.

Autor: S.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>