Region

Svet

Prvi kuvar Srbije: Ispao Big Lale, a pobednici nedelje su Romana i Marko Kon

Na početku ove 25. emisije tročlani žiri je jučerašnjem pobedniku dao njegovu nagradu. Mišel Gvozdenović je dobio bedž koji mu dozvoljava da propusti emisiju, odnosno bude pošteđen kuvanja i ispadanja, što je on odmah iskoristio.

Prvi kuvar Srbije: Ispao Big Lale, a pobednici nedelje su Romana i Marko Kon



Današnji zadatak je za neke od takmičara bio jednostavan, ali ima onih koji nisu imali pojma kako spremiti karađorđevu šniclu sa restovanim krompirom za samo trideset minuta.

Takmičari su u samom startu imali problema jer nisu u prodavnici mogli da nađu sve što im treba, neki su poput Suzane Mančić ignorisali Petra i nakon isteka vremena produžili da uzimaju namirnice.

Marko Kon je pokazao najviše kuhinjskog umeća, jedini je i po prvi put u ovom takmičenju napravio domaći majonez, koji je stavio kao preliv za karađorđevu.

Aleksandra Janković je definitivno napravila najveću karađorđevu da su je članovi žirija pitali da li je imala dovoljno velike sudove.

Žiri je na kraju pohvalio takmičare i rekao da su prilično dobro svi odradili svoje zadatke, ali je odluku o tome ko napušta takmičenje ostavio odabranima Aleksandri Bursać i Big Laletu, koji su se pokazali kao loši kuvari da pogađanjem od kojih sastojaka je napravljeno određeno jelo sami odrede ko ispada. Pogrešnom procenom ili kavaljerskim gestom Lale je svesno napravio grešku i napustio takmičenje.

Nakon toga žiri je za najbolje kuvare protekle nedelje proglasi Romanu Panić i Marka Kona, oni su sa punim rukama poklona, uz negodovanje nekih takmičara, poneli titulu najboljih.

Autor: S.P.
Foto: PKS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>