Region

Svet

Region

Bojana Maljević ide na operaciju očiju

Glumica Bojana Maljević rešila je da potraži stručnu pomoć jer dugi niz godina ima problema s vidom. Posle savetovanja i upoznavanja s različitim metodama lečenja, glumica je odlučila da se operiše laserski, a zahvat će uraditi na jednoj privatnoj beogradskoj klinici.

Bojana Maljević ide na operaciju očiju



"Sad je sve to moderno. Za par minuta stvar je gotova, a oči su kao nove. Sad kad odem na operaciju očiju, kad mi srede dioptriju, strabizam i stigmatizam, možda ću sve videti bolje, možda ništa više neće biti isto", kaže Bojana u pokušaju da bude duhovota i da sebe ohrabri pred ono što je čeka.

Bojana se takođe podsetila mučnog iskustva kroz koje je prošao njen otac. "Strahujem od bedne anestezije, kao i moj otac. On je dvaput operisao oči. Prvi put pre 26 godina i to na živo, jer nije smeo da primi anesteziju. Dakle, na živo su mu vadili oči i operisali. Pričao mi je doktor Stankov da je izgledao kao da je promenio rasu. Bio je potpuno crn u licu", otkrila je Bojana.

Istaknuta glumica i producentkinja je otkrila i cenu svoje operacije: "To košta 900 evra za oba oka ako nekog zanima".

Ovu glumicu ćemo u skorije vreme ponovo gledati u ulozi Ane Anđelić u kultnoj seriji "Otvorena vrata". "Pala je odluka da se radi nastavak serije "Otvorena vrata". Još kad smo dobili novog predsednika - na dileme se nismo vraćali", objasnila je nedavno Bojana Maljević.

Ova serija prikazuje život savremene građanske porodice u Beogradu tokom devedesetih godina i sastoji se od 34 epizode.

Autor: B.B.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>