Region

Svet

Region

Ivan Bosiljčić se pridružio ansamblu Narodnog pozorišta!

Nakon višegodišnjeg angažmana u Pozorištu na Terazijama Ivan Bosiljčić promenio je poslovno okruženje.

Ivan Bosiljčić se pridružio ansamblu Narodnog pozorišta!



Tridesettrogodišnji  glumac potpisao je Ugovor o jednogodišnjem angažmanu u dramskom ansamblu Narodnog pozorišta u Beogradu na čijoj će sceni ubuduće publika moći da ga gleda.

Upravnik Božidar Đurović, posle potpisanog sporazuma, podsetio je da istorija srpskog teatra, između ostalog, svedoči da, gotovo ne postoji nijedan veliki glumac u ovoj zemlji koji nije bio član Narodnog pozorišta.

“Ovaj ansambl je sigurno jedan od najboljih u zemlji, a od danas će, uveren sam, vašim dolaskom biti još bolji. To je ansambl koji postiže zavidne umetničke rezultate, u njemu vlada visok profesionalizam i dobra pozorišna klima. Dobro došli i želim vam da uživate sa svojim kolegama i prijateljima gradeći visok stepen profesionalnih i umetničkih standarda na radost svih ljubitelja pozorišta”, kazao je Đurović.

Mladi glumac je rekao da se zahvaljuje “od srca na lepim rečima”, ali i na pozivu za angažman u ovoj slavnoj teatarskoj Kući.

“Svestan sam da dolazim među glumačke bardove, među najveća imena srpskog glumišta. Ova Kuća predstavlja veoma bitan deo srpske istorije, opšte i pozorišne. Mnogo se radujem što sam ovde, jer se u ansamblu nalazi, možda, i najbolji deo moje glumačke generacije, mojih kolega sa klase kod profesorke Vide Ognjenović, kao i drugih paralelnih klasa. Dakle, znam da dolazim među prijatelje, a vrlo se radujem i što dolazim u dobru konkurenciju. Bez dobre konkurencije nema ni napretka, a tome se ovde nadam”, istakao je ovaj glumac mlađe srednje generacije koji je širu popularnost stekao brojnim ulogama u pozorištu, na televiziji i filmu.

Autor: S.P.
Izvor: Hellomagazin.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>