Region

Svet

Marijana Mateus proslavila rođendan bez bivših muževa

Marijana Mateus je u četvrtak napunila 41 godinu. Na rođendanskoj proslavi pojavile su se uglavnom koleginice iz sveta književnosti, dok, kako je sama priznala, bivši muževi Miodrag Kostić i Lotar Mateus nisu bili uz nju, ali su joj čestitali.

Marijana Mateus proslavila rođendan bez bivših muževa



"Vrlo sam uzbuđena zbog svog partija, koji je evo ove godine u Beogradu, ali planiram da od sledeće godinemnogo više vremena provodim u Engleskoj. Uvek govorim da sam sa svojim bivšim muževima u odličnim odnosima, tako da su mi čestitali rođendan. A večeras je ovde sa mnom moja ćerka", dodala je kreatorka i spisateljica koja je najavila novu kolekciju do kraja ove godine, kao i književno delo za sledeću.

Marijani su rođendan čestitale koleginice Isidora Bjelica i Mirjana Bobić Mojsilović, koja je slavljenici na poklon donela knjigu, dok je Suzana Mančić - koja svojom autobiografijom i sama namerava da se uskoro uvrsti među književnice - zbog neizbežnog prisustva na drugim gradskim zbivanjima, opravdano zakasnila.

Ipak, Mateusova se nije sa svima slikala na ulazu u klub u kome je slavila, već je novinarima predstavila samo prijatelje iz Londona i pozirala sa Dragijanom Radonjić Petrović, saradnicom Miodraga Kostića, koja je inače bila i venčana kuma njegove bivše drage Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>