Ostalo

Sme�no

Studentkinja prodaje nevinost da bi gradila kuće za siromašne

Studentkinja iz Brazila rešila je da na aukciji ponudi svoju nevinost kako bi sakupila novac kojim će sagraditi domove siromašnim porodicama.

Studentkinja prodaje nevinost da bi gradila kuće za siromašne



Katarina Migljiorini sasvim sigurno će uspeti u svojoj nameri s obzirom da poslednja ponuda za njenu nevinost iznosi 155.000 dolara. Ona će novac pokloniti nevladinoj organizaciji koja će sagraditi moderne kuće u Santa Katarini.

Pobijajući tvrdnje da je prostitutka, Katarina je izjavila da i dalje veruje u ljubav ali da je videla priliku da napravi pozitivnu promenu u svetu. Međutim, mlada studentkinja izazvala je brojne kontroverze odlukom da će ceo proces njenog gubljenja nevinosti pratiti filmska ekipa iz Australije koja će sve dokumentovati u filmu pod nazivom "Traže se device" (Virgins wanted).

"Ukoliko ovako nešto uradite samo jednom u životu - niste prostitutka, kao što vas jedna dobra fotografija automatski ne čini fotografom. Aukcija je samo posao a ja i dalje verujem u ljubav. Međutim, ovo će napraviti veliku promenu u mom kraju", izjavila je ona.

Katarina će dobiti 20.000 dolara za snimanje dokumentarnog filma i 90 odsto novca dobijenog aukcijom.  Dobitnik njene nevinosti biće testiran na seksualno prenosive bolesti, a ceo događaj desiće se u avionu koji će putovati od Australije do Amerike kako bi bili izbegnuti zakoni koji se tiču prostitucije.

Autor: B.B.
Izvor: B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>