Region

Svet

Policija u Šidu oduzela dozvolu Osmanu Hadžiću zbog brze vožnje!

Zanesen svojom novom pesmom "Okolo, naokolo" koju je slušao u automobilu dok se vozio autoputem na izlazu iz Srbije prema Hrvatskoj, Osmana Hadžića je u Šidu, zaustavila saobraćajna policija.

Policija u Šidu oduzela dozvolu Osmanu Hadžiću zbog brze vožnje!



Ne bez razloga jer je pevač toliko stisnuo papučicu za gas pa je povećao brzinu i vozio 50 kilometara na sat brže nego što je dozvoljeno.

Samo što su njegovom automobilu prišli policajci, a pevač otvorio prozor, odmah su ga prepoznali. Ali, nisu mu mogli "progledati kroz prste".

- Jeste da vas volimo i slušamo, ali ovo ne možemo nikako poništiti. Fotografija na kojoj je zabeleženo vaše prekoračenje automatski je prebačena u centralu tako da moramo postupiti po zakonu, iako nam je jako žao - rekao mu je jedan od policajaca.

Bili su, priča popularni Hadžić, jako ljubazni. Videvši šta je uradio nije mu preostalo ništa drugo već da plati kaznu od 60 eura, potpiše izveštaj policije.

- Zaista sam se toliko zaneo novom pesmom pa nisam ni obraćao pažnju na ograničenje. Tek kada su me zaustavili video sam da sam "malo" preterao. Pesma mi je baš podigla adrenalin, a sigurno će tako reagovati i moja publika jer ne može a da vas ne "ponese" - priča Hadžić i nastavlja:

- Morao sam platiti kaznu i uskoro ću morati na sud. Uz sve to oduzeli su mi vozačku pa ne mogu upravljati automobilom mesec dana. Ništa mi drugo ne preostaje nego da se do daljnjeg samo vozim avionom.

"Okolo, naokolo" je njegov novi singl. Potpisuju ga Marina Tucaković i Aleksandar Kobac.

- Pesma je brza, prelep tekst... Nimalo se nisam pokajao što sam nešto duže čekao da mi završe pesmu. Mislim da je sasvim dovoljno kada kažem ko su autori pesme i već se nadzire hit. Uskoro ću je početi promovisati na mnogim radio stanicama, a planiram i ubrzo snimati spot za nju. Ova pesma je najava novog albuma koji sa svojom ekipom polako pripremam - najavljuje Hadžić.

Autor: S.P.
Izvor: expressmag

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>