Region

Svet

Zaludele Grke: Srpske lepotice u centru pažnje! (Foto)

U grčkom letovalištu Portokaras nastavljene su pripreme 24 lepotice za izbor “Miss Srbije”.  Sa lepoticama u Grčkoj je i aktuelna misica Bojana Lečić, koja im daje savete kako da nastupe na finalnom izboru koji se održava 7. oktobra u Beogradu.

Zaludele Grke: Srpske lepotice u centru pažnje! (Foto)



Osim što po ceo dan imaju fotografisanja i treninge , one ne mogu da uđu u more jer je ovih dana more puno velikih meduza.

Učesnice za mis predstavljaju pravu atrakciju u ovom mondenskom mestu, o čemu svedoči ogromno interesovanje Grka ali i brojnih turista. Fotografisanje na bazenima hotelskog kompleksa, “Porto Karas Meliton” u kupaćim kostimima izazvalo je pravu pometnju među muškarcima.



Pored lepotica, u srpskom timu našli su se i novinari, instruktori joge, tenisa…  Na pripremama je i Saša Plećević, koji se brine da svaka učesnica ima savršenu figuru, što su devojke i dokazale u kreacijama Marije Šabić i Bate Spasojevića.



Interesantno da je Srbija jedina zemlja u svetu koja pripreme za izbor organizuje u trajanju od čak 21 dan, a sve pod budnim okom predsednice organizacije Miss Srbija Vesne da Vinče, koja finalistkinjama obezbeđuje stipendije za studije R&B koledžu.



“Da bi jedna devojka postala mis Srbije mora da, pored lepote, poseduje i manire poput aktuelne misice Bojane Lečić, koja svojim stavom i nastupom u javnosti, a onda i fizičkim izgledom, jednostavno zrači i osvaja ljude svojom pojavom. Poznato je i da buduća misica mora dobro da govori engleski jezik, da bi na pravi način predstavila našu zemlju na međunarodnim takmičenjima”, kaže Vesna da Vinča.

Autor: S.P.
Izvor: Svet
Foto: Bojan Vuković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>