Region

Svet

Humanitarno veče u Plastiku: Poznati sviraju za Aleksandru Mitrović (Foto)

Plastic Light organizuje u petak, 28.09. od 23h  humanitarno veče u okviru kojeg će uticajne muzičke, sportske, online i filmske zvezde biti - DJ zvezde (Rambo Amadeus, Slobodan Soro, Danijela Štajnfeld, Goran Jevtić, Maša Popović, Miki Damjanović,…). Diktiraćete ritam večeri tako što će puštati liste svojih omiljenih pesama.

Humanitarno veče u Plastiku: Poznati sviraju za Aleksandru Mitrović (Foto)





U okviru večeri biće organizovano mini takmičenje - HIT ZA ŽIVOT, odnosno izbor pesme ili liste pesama u okviru koje će biti sakupljena najveća donacija da bi se spasao život devojci Aleksandri Mitrović kojoj je hitno potrebna transplatacija bubrega u Austriji.



"Naš cilj je da spasemo život devojci Aleksandri Mitrović kojoj je hitno potrebna transplatacija bubrega u Austriji. Ona je cica carica koja se već 18 godina bori sa dijalizom, a poslednje dve i za mogućnost da ode na neophodnu transplataciju. Aleksandra je zaista velika, jer uprkos svim preprekama, konstantnim dijalizama, oštećenju sluha i neuspelim operacijama nije odustala i nije izgubila volju za životom", kaže se u saopštenju organizatora.

Dechkotzar, dizajnerski dvojac, napravio je sjajne majice koje se dobijaju za donaciju Aleksandri.

Autor: Sokol Vuk
Foto: ProPR

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>