Region

Svet

Nina Badrić snimila spot za pesmu Sanjam da smo skupa mi (Foto)

Nina Badrić snimila je spot za svoju novu pesmu "Sanjam da smo skupa mi", a posebnu čast iskazao joj je najnagrađivaniji hrvatski glumac Leon Lučev koji je pristao glumiti u novom Nininom video spotu.

Nina Badrić snimila spot za pesmu Sanjam da smo skupa mi (Foto)



- Njihovo profesionalno uvažavanje i međusobno poštovanje rezultiralo je sjajnom saradnjom, a odmah se između njih dvoje stvorila i potrebna hemija na samom snimanju - kaže reditelj spota Darko Drinovac.

Video spot sniman je na prekrasnim lokacijama Opatije i Kvarnera, i na trajektu za ostrvo Cres, a ljubavne scene Nine i Leona snimljene su u hotelu "Mozart" u Opatiji.

- Ovo je bilo najlepše snimanje u mojoj karijeri. Leon je sjajan ne samo kao glumac nego i kao mentor. Vodio me je glumački kroz svaki kadar i scenu i puno mi je pomogao da dočaram emociju koju pesma nosi. Sigurno ću krenuti kod njega na časove glume jer ima smisla uvek ulagati u sebe. Srećna sam što je pristao biti glavna uloga ove moje muzičke priče i jedva čekam da publika vidi šta smo napravili. - veselo je komentarisala Nina.

Pesma "Sanjam da smo skupa mi" čiji tekst potpisuje sama Nina, a muziku zajednički potpisuju Nina i Ante Gelo, već beleži odlične rezultate na regionalnim top listama, stoji u saopštenju.

Kako je izgledalo na snimanju spota, a dok ne izađe video, pogledajte na sledećim fotografijama koje su nastale na setu.

















Autor: Sokol Vuk
Izvor: dalje.com
Foto: Tomica Vladić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>