Svet

Region

Svetske zvezde koje su uhvaćene u laži

Svetsku slavu stekli su glumeći u filmovima, pevajući poznate hitove, ali i ostalim akcijama koje su sastavni deo njihovog posla. Glume u reklamama, spotovima, sudeluju u humanitarnim akcijama, a s vremena na vreme nešto i - slažu.

Svetske zvezde koje su uhvaćene u laži



Predstavljamo vam nekoliko svetskih selebritija uhvaćenih u laži.

Lindzi Lohan nikad nije smatrana najiskrenijom holivudskom zvezdom. Poznata je po divljem i neobuzdanom ponašanju, čestim opijanjima, kao i krađi. Sud joj je odredio kućni pritvor zbog vožnje u pijanom stanju i izazvane nesreće, a ona je tvrdila kako nije bila za volanom. Za kokain koji joj je pronađen u pantalonama rekla je da nije njen. No, to nisu jedine laži s njene strane. Kada je morala da se pojavi na sudu zbog optužbe da je u Veneciji ukrala skupocenu ogrlicu, nije se pojavila, a izostanak je opravdala lažju da joj je ukraden pasoš.



"Nisam imao seksualni odnos s ovom ženom", poznata je izjava bivšeg predsednika SAD-a Bila Klintona nakon što je svetom odjeknula vest kako je uhvaćen u seksualnom činu s Monikom Levinski. Bil je kasnije u izjavi rekao kako njegovo priznanje zavisi od toga šta zapravo znači sama reč seks.



Britni Spirs je godinama tvrdila da je devica i da ne veeruje u seks pre braka. No, ove laži je demantovao njen bivši dečko Džastin Timberlejk. Pop princeza je zatim i u W magazinu priznala kako i nije baš tako nevina.



Paris Hilton je mnogo puta tvrdila da ne koristi droge, međutim njene laži su obelodanjene nakon što je više puta uhapšena zbog posedovanja narkotika.



Geri Halivel nije želela da bude "spice woman". Crvenokosa pevačica je lagala o svojim godinama. Tvrdela je da je pet godina mlađa nego što je zaista bila.



Viktorija Bekam je nekoliko godina lagala kako nije ugradila silikone u grudi, no to je zaista bilo i preočigledno jer ih je konstantno pokazivala u javnosti.



Autor: B.B.
Izvor: Dnevnik.hr
Foto: JLP

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>