Svet

Region

Dženifer Aniston zabranila majci dolazak na venčanje

Dženifer Aniston odlučila je da sa liste zvanica za venčanje izbriše sopstvenu majku, i to zato što ima predug i prebrz jezik.

Dženifer Aniston zabranila majci dolazak na venčanje



Većina tajni slavnih holivudskih zvezda do žutih medijskih stranica stiže u pravilu preko bliskih izvora čija tajnost ne uliva neko poverenje u rečeno. Za razliku od te velike većine, tajne Dženifer Aniston stižu preko nimalo tajnog i neproverenog izvora - njene majke.

Upravo zbog majčinog predugog jezika, Dženifer je odlučila da povuče poprilično nepopularan potez - da izbriše majčino ime s liste zvanica za venčanje.

"Doživeti venčanje Dženifer i Džastina bila je jedna od najvećih Nensinih želja, ali neće joj se ispuniti", rekao je izvor blizak Dženiferinoj majci.

"Kap koja je prelila Dženiferinu čašu bila je kada ju je majka obasula pitanjima o pojedinostima svadbe. Tad je shvatila da je njena potreba za tračarenjem i iznošenjem informacija o ćerkinom privatnom životu prevelika", dodao je isti izvor.

"Odlučila je da joj zabrani dolazak na venčanje s Džastinom, baš kao što joj je zabranila da prisustvuje venčanju s Bredom Pitom 2000. godine", zaključio je izvor.

Autor: B.B.
Izvor: tportal.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>