Region

Svet

Posebne želje grupe Il Divo za koncert u Kombank Areni

Do koncerta poznatog multinacionalnog kvarteta “Il Divo” u Kombank areni ostalo je još samo nekoliko dana. Na rajder listi koju su pevači uputili srpskim organizatorima nalaze se uobičajene stavke poput vode i voća, a zatraženo je da u pripravnosti budu maserka i kiropraktičar, za slučaj da zatrebaju nekom članu grupe.

Posebne želje grupe Il Divo za koncert u Kombank Areni



U okviru svetske turneje na kojoj će promovisati svoj poslednji album “Wicked game”, kvartet “Il Divo” nastupiće u beogradskoj Kombank areni 22. septembra.

Francuski pop pevač Sebastjen Izambard, španski bariton Karlos Marin, američki tenor Dejvid Miler i švajcarski tenor Urs Buler u Srbiju će doputovati iz Budimpešte, gde će nastupiti dva dana ranije.
 
Srpski organizatori dobili su detaljnu rajder listu sa zahtevima pevača koji se odnose kako na hranu i piće, tako i na uređenje prostora. Sva četvorica zahtevaju da im se obezbede odvojene garderobe, u kojima će ih dočekati flaširana voda i voće. Sebastjen želi sveže ubrano cveće i teglu kikirikija, dok je Karlos naglasio da će mu biti potrebno šest konzervi dijetalne „koka-kole“.

Urs je zamolio da ga na stolu dočeka nekoliko vrsta čaja, uz porcelanske šoljice, med i limun, dok je Dejvid bio najskromniji, tražeći samo sveže cveće.

Po želji pevača, biće im obezbeđena i velika prostorija u bekstejdžu, u kojoj će moći da borave zajedno. Ona će biti opremljena voćem.

Članovi “Il Diva” su zatražili da između 15 i 19 časova u pripravnosti bude maserka koja je vešta u masiranju vrućim uljem, kao i da im se dostavi broj lokalnog kiropraktičara.

Za koncert u Beogradu već su najavili specijalno iznenađenje. “Svaki put za zemlju u kojoj nastupamo prepremamo nešto posebno, tako će biti i za Srbiju. Imaćemo nekoliko iznenađenja”, izjavio je Sebastjen Izambard našim medijima.

Autor:I.L.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>