Region

Svet

Od starlete i plejboj zečice do voditeljke: Anastasija Buđić postala TV lice!

Ona više nije samo starleta i modelsica! Deo voditeljske ekipe televizije “Hepi” postala je i  Anastasija Buđić, i ona će uz Sinišu Medića voditi emisiju „Glamur“. 

Od starlete i plejboj zečice do voditeljke: Anastasija Buđić postala TV lice!



Anastasija će u prilogu „Iz mog ugla“ pričati o nekim svojim doživljajima i približiti gledaocima neke interesantne teme.

- Zašto da se ne oprobam i u ovome, znam da ću to dobro da radim – rekla je Anastasija Buđić, zbog koje će, očekuje se, mnogi gledati ovu emisiju. Vreme emitovanja emisije biće svakog radnog dana u 16:10h.

- Pratićemo svaki korak naših poznatih ličnosti – kaže Siniša Medić. – Trudićemo se da u emisiji „Glamur“ budu samo ekskluzivni prilozi, što će obradovati gledaoce “Hepi” televizije, ali i armiju obožavalaca poznatih ličnosti.

- Ono što sigurno kriju, mi ćemo objaviti – obećava Medić. – Toliko godina u ovom poslu učinilo je da znamo i „gde đavo spava“. Sa Anastasijom odlično sarađujem, tako da verujem da će ovo biti neverovatna emisija, sa mnogo ekskluziviteta, što je veoma važno. Nije lako doći prvi do informacija i slika, koje su tražene. Gledaoci će uživati u ovoj emisiji, jer neće biti ni blizu onima koje se emituju na domaćim televizijama.

Voditeljski par već je stigao do Slađe Delibašić, koja ih je u svom domu sačekala sa verenikom Vanjom.

Autor: S.P.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>