Region

Svet

Posle dve ćerke Marko Jarić želi sina?

Srpska snajka Adrijana Lima, jedna od najlepših žena na svetu, donela je na svet još jednu ćerku. Adrijana se porodila u Njujorku, a ona i suprug Marko Jarić su bebi dali ime Sijena, po italijanskom košarkaškom klubu za koji je bivši reprezentativac Jugoslavije igrao. Sijena je na rođenju imala tri kilograma i 175 grama.

Posle dve ćerke Marko Jarić želi sina?



"Marko i ja smo presrećni da poželimo dobrodošlicu Sijeni u našu porodicu, a Valentina se raduje da bude starija sestra", napisala je Adrijana na svom Tviter nalogu. Markov nalog juče po podne još nije bio "apdejtovan" i poslednja poruka je bila od 9. septembra, kada je sa Valentinom šetao po Central parku u Njujorku. Posle prvog porođaja Lima je ekspresno brzo uspela da povrati figuru i ponovo se nađe na svetskim modnim pistama. Videćemo koliko će joj vremena sada trebati da se vrati u formu.

Iako nema zvaničnih potvrda, spekuliše se da bi Marko želeo još jednom da pokuša da dobije sina. Da li će brazilska lepotica imati razumevanja za izraz "treća sreća", ostaje da se vidi. A ako je verovati babskim pričama, Marko je imao buran ljubavni život; ženskaroši dobijaju žensku decu kao vid božje pravde u smislu da sada oni nad decom moraju da strepe imajući u vidu šta su sve radili.

Valentina, starija ćerka Adrijane i Marka, napuniće u novembru tri godine. Marko i Adrijana su se verili posle devet meseci zabavljanja, u junu 2008. Venčali su se naredne godine u Vajomingu na Dan zaljubljenih. U novembru 2009. Lima je rodila Valentinu u 34. nedelji trudnoće i ona je bila teška samo dva kilograma.



Adrijana se u martu ove godine pohvalila brojnim obožavateljima kako voli da bude sa porodicom. Iako se spekulisalo da je par pred razvodom pre par meseci, manekenka je demantovala tračeve.

"Moj omiljeni posao na svetu je da budem mama. Moja porodica ne može da bude srećnija", pohvalila se Lima na Tviteru, ostavljajući zajedničku fotku sa Markom i Valentinom.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>