Svet

Region

Rijana na dodeli MTV nagrada promovisala novu frizuru

Veče je bilo u znaku lepotica sa Barbadosa. Rijana je odnela glavnu nagradu, blistala u beloj haljini, promovisala novu frizuru i Krisu Braunu poslala poljubac.

Rijana na dodeli MTV nagrada promovisala novu frizuru



Nastup Rijane, uz podršku kolega A$AP Rockyja i Celvina Herrisa je otvorio je u četvrtak uveče dodelu MTV VMA.

U beloj haljini, Rijana je sve iznenadila svojom novom, seksi kratkom frizurom, a mnogi su komentarisali i poljubac koji je pred TV ekranima milionima dala svom bivšem dečku Krisu Braun koji je postao omražen u javnosti zbog toga što je udario pevačicu.

Pošto se istovremeno održavala i konvencija Demokratske stranke, povodom predstojećih predsedničkih izbora, voditelj ceremonije dodele Kevin Hart je predstavljen kao "budući predsednik Amerike".U svom uvodnom skeču, Hart je "potkačio" i glumicu Kristen Stjuart, koja se nije pojavila na dodeli, aludirajući na njeno neverstvo.

Za razliku od Kristen, ostatak ekipe "Sumrak Sage" se pojavio na dodeli MTV VMA's, predvođen Robertom Petinsonom.

Lepotica sa Barbadosa je dobila glavnu nagradu, ona ima najbolji video za pesmu "We Found Love", a slede je One Direction sa tri nagrade (najbolji pop video - "What Makes You Beautiful", najbolje nove zvezde - "What Makes You Beautiful" i najšerovaniji video - "What Makes You Beautiful") i njen bivši dragi Kris Braun sa dve (najbolji muški video - "Turn Up The Music" i najbolja koreografija - "Turn Up The Music") i M.I.A. sa dve (najbolja kamera i najbolja režija za spot "Bad Girls").

Najbolji rok video ima grupa Coldplay za singl "Paradise", najbolji hip hop video snimili su Drake i Lil Wayne za pesmu "HYFR", najbolji ženski video uradila je Niki Minaž za "Starships", a najbolji video sa porukom ima Demi Lovato za pesmu "Skyscraper", prenosi MTV.

Najbolji elektronski dens muzički video snimio je Calvin Harris - "Feel So Close", nagradu za najbolju umetničku režiju dobila je Keti Peri za hit "Wide Awake", najbolje montiran spot ima Bijonse za singl "Countdown", a vizuelne efekte Skrillex u videu za pesmu "First Of The Year (Equinox)".

Autor: J.B.
Izvor: Novosti
Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus


>