Region

Svet

Miki Jevremović: Ceca kroz pesmu poziva muškarce u krevet!

Miki Jevremović je nezadovoljan današnjom popularnom muzikom, a iznosivši svoje stavove prilikom intervjua, kritikovao je folk zvezde kao što su Mile Kitić i Mitar Mirić, a posredno i Cecu Ražnatović, za čije tekstove smatra da su pozivanje muškaraca u krevet?!

Miki Jevremović: Ceca kroz pesmu poziva muškarce u krevet!



Naime, bivšem učesniku rijalitija "Parovi" ne sviđaju se stihovi najpopularnije srpske pevačice, ali ni njenih koleginica.

"Tekstovi su pisani kao da su namenjeni hot-lajnu! Nekada smo mi, muškarci, osvajali žene kao tvrđave - korak po korak. Nije bilo veće sreće nego kad se odškrinu vrata posle mnogo truda. Sad pevačice pevaju kao da muškarce pozivaju direktno u krevet. Kako drugačije protumačiti tekstove u kojima se pominju brushalteri, gaćice, trule višnje, pozivi tipa "udri jače, grome moj"?", rekao je šlager pevač koji je na vrhuncu popularnosti bio pre trideset i kusur godina, očito aludirajući na Cecine hitove "Trula višnja" i "Lepi grome moj", a kome se ne dopadaju ni mlađe aktuelne pevačice.

"Ne volim da pominjem imena, sve one pevaju neku poluzabavnu muziku - Ana Nikolić, Ana Kokić ili neka treća, deseta - sve je to isto. U principu, sve bi pevačice da liče na Cecu, da pevaju kao ona, uvek ide kratka triola na kraju pesme", jada se Miki, koji nije oduševljen ni Miletom Kitićem i Mitrom Mirićem, a naročito direktorom "Granda".

"Šta uopšte reći kad Mile Kitić i Mitar Mirić pevaju po diskotekama? To što oni pevaju ne liči ni na šta. Ali oni, kao i mnogi drugi, imaju veliki publicitet i tu je kraj priče. Kreator te moderne muzike dao je mnogima od njih prostor i prosto zatrovao i muziku i publiku. Svi mi godinama gledamo i slušamo samo ono što Saša Popović hoće", tvrdi na kraju Jevremović u intervjuu za portal "Vesti".

Autor: B.B.
Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>