Region

Svet

Mina otkrila zašto se potukla sa Indi

Pevačica i farmerka Mina Kostić otkrila je zbog čega se potukla sa koleginicom Indirom Aradinović Indi. Razlog je bio Minin bivši suprug Tiosav Sretenović Tika, sa kojim se Indi u tom trenutku zabavljala.

Mina otkrila zašto se potukla sa Indi



"Indi mi je tada prišla i rekla da imam dobru pesmu, nakon čega sam joj ja rekla da se skloni i ostavi me na miru. Onda je ustala, zakačila me ramenom, nakon čega sam je šutnula. Tada smo počele da se tučemo, pa je Indirin rođak Đole Đogani došao da nas razdvoji. U afektu sam rekla da ću ih sve pobiti. Ne razumem šta je ona morala da mi prilazi i ‘čačka me’, jer tri godine je prošlo od mog razvoda sa 'onim žutim' kada se ona smuvala sa njim. On mi je uništio život! Koštao me je kuće, auta i nerava. Ona ima problem u glavi i pri tom je polupevačica koju je Saša izbacio iz ‘Granda’. Da zna da peva, ostala bi u ‘Grandu’", rekla je Mina juče na Farmi.

"Ne bih da komentarišem to što je izjavila, jer ja nju ne poznajem lično. Jako mi se dopala na Farmi, mislim da je jedina zaslužila da pobedi. Ima moj poen kao od koleginice", izjavila je Indi.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>