Region

Svet

Pomirili se Ivana Pavković i Petar Mitrović

Mladi pevači Petar Mitić i Ivana Pavković  nedavno su raskinuli, o čemu je pisano i u medijima, ali kako saznajemo od izvora bliskog paru, oni su shvatili da ipak ne mogu jedno bez drugog, pa su se pomirili!

Pomirili se Ivana Pavković i Petar Mitrović



Pevač i pevačica su bili na moru zajedno, gde su radili i odmarali se, a po povratku u Beograd imali su manju raspravu, zbog koje su raskinuli, ali očito je da svađa nije bila toliko ozbiljna koliko im se učinilo u prvi mah.

“Petar je mnogo zaljubljen u Ivanu, kao i ona u njega. Možda je u jednom trenutku došlo do zasićenja, jer su bili mesec dana nerazdvojni na moru, a brzo su i uplovili u ozbiljnu vezu. I pritisak medija je učinio svoje, pa su po povratku sa odmora rešili da stave tačku na vezu. Međutim, oni su nakon raskida nastavili da se čuju, navodno razišli su se kao drugari, ali protiv emocija nisu mogli, tako da su rešili da se vide i porazgovaraju o svemu. Nakon razgovora odlučili su da pruže još jednu šansu svojoj vezi. Koliko sam upućen, ovog puta ne žele da se eksponiraju po medijima, već da uživaju u svojoj privatnosti”, rekao je izvor blizak paru iz “Zvezda Granda”.

Podsećanja radi, Ivana je nedavno za Scandal! priznala da je raskinula sa Pepijem, ali nije htela da iznosi razloge.

Autor: J.B.
izvor: Alo
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>