Region

Svet

Sandra Meljničenko na luksuznoj žurki u Klubu milionera (Foto)

Nakon što su uspavali svoju dvoipomesečnu mezimicu Taru Andrejevnu sa kojom krstare Mediteranom, supružnici Sandra i Andrej Meljničenko posetili su glamuroznu De Grisogono žurku na Sardiniji.

Sandra Meljničenko na luksuznoj žurki u Klubu milionera (Foto)



Naviknuti na dobar provod, zajedno sa ostalim pripadnicima svetskog džet-seta, znali su da ih i ovog puta čeka nezaboravno veče prepuno prijatnih razgovora i uzavrelih emocija kakvo se retko propušta. Čim se ceremonija zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu završila, par se privatnim avionom zaputio na francuski deo Mediterana odakle je otplovio do italijanskog ostrva Sardinija.

Na luksuznoj žurki u Klubu milionera Sandra se pojavila u atraktivnoj zelenoj haljini u kojoj je plenila pažnju, a na zabavi se družila sa prijateljicom Evom Cavalli, suprugom kreatora Roberta Cavallija. Inače, ona joj je u maju ove godine, uoči porođaja 29. maja, priredila spektakularnu baby shower zabavu na kojoj je Sandra dobila pregršt poklona za svoju naslednicu Taru. Budući da se u trudnoći ugojila samo devet kilograma, bivša manekenka nakon porođaja brzo je vratila devojačku liniju, pa tako trenutno ima samo 53,5 kg. Osim što je po genetskoj liniji vitka na mamu, Sandra je svoju ishranu bazirala na gastronomskim preporukama Alana Dukasa, jednog od najpoznatijih svetskih kuvara koji je inače porodični prijatelj Meljničenkovih. Rođenje ćerke unelo je velike promene u život slavnog para koji je svoje vreme organizovao u skladu sa tempom koji im svakodnevno diktira preslatka devojčica Tara.



35-godišnju Sandru i 40-godišnjeg Andreja, koji su svoj dosadašnji bračni život oplemenjivali brojnim putovanjima, roditeljstvo ipak nije u potpunosti sputalo u zadovoljavanju avanturističkog duha, pa ponosni roditelji sada sve češće putuju zajedno sa ćerkicom sa kojom su tokom jula i početkom avgusta krstarili duž španske obale. Čim se njihova morska avantura začinjena noćnim provodom na Sardiniji završi, oni će sa svojom mezimicom doputovati u Hrvatsku gde će obići i Baške Vode, rodno mesto Sandrine majke Vanje Nikolić. Nakon letnjeg odmora slede im pripreme za proslavu sedme godišnjice braka koju će na spektakularan način obeležiti početkom septembra. Zabava će biti drugačija u odnosu na prethodne, jer će na ovoj proslavi godišnjice braka prijatelji i poznanici koji do sada nisu imali tu priliku, prvi put videti malenu Taru Andrejevnu Meljničenko.

Oni koji su već videli bebu kažu kako ima oblik glave na tatu Andreja, dok po crtama lica naslednica Meljničenkovih podseća na svoju mamu.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>