Svet

Region

Robert Patinson prodaje kuću u kojoj je živeo sa Kristen (Foto)

Prevareni Robert Patinson, po svim izgledima, razmišlja o povratku u svoj rodni London.

Robert Patinson prodaje kuću u kojoj je živeo sa Kristen (Foto)



Naime, 26-godišnja zvezda "Sumraka" prodaje kuću u Los Anđelesu u kojoj je nekada živeo sa Kristen Stjuart, pre nego što je Kristen uhvaćena u prevari sa oženjenim direktorom aktuelnog filma "Sneguljica i lovac", Rupertom Sendersom. Robert je, nakon svega, odlučio da se vrati u London bar privremeno, jer mu nedostaju prijatelji i porodica.

"Robert se opasno premišlja o povratku u London. Prodaje kuću u LA-u, ne samo zbog bolnih uspomena, već želi novi početak. Nikada se nije zaljubio u Los Anđeles i uvek je žudeo za svojim domom. Dok je Kristen snimala "Sneguljicu i lovca" u Londonu, koristio je svaku priliku da je posećuje. Iako je stekao prijatelje u Americi, patio je za svojim drugarima iz detinjstva. On je jedan sasvim običan mladić. Porodica nikada nije vršila pritisak na njega u vezi sa povratkom, ali oni mu užasno nedostaju i ukoliko odluči da se vrati, dočekaće ga raširenih ruku", tvrdi izvor.



Prema saznanjima, Robert prodaje kuću za 6,3 miliona dolara, jer, kako je sam rekao - "tu ima previše uspomena".

Bliski izvori navode da su Rob i Kristen ponovo u kontaktu, te da je "Rob ne mrzi i da nije ljut. Jednostavno ne razume razlog prevare. Voli je i neprekidno misli na nju".

"Sve ovo je hrabro podneo i vredno promoviše nove projekte, dok je Kristen u totalnom raspadu. Ne spava i plače tokom cele noći", komentariše izvor.



Autor: B.B.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>