Region

Svet

Šaban Šaulić: Nisam bolestan

Iako su bosanski mediji pisali da je folk zvezda Šaban Šaulić bolestan, pevač se uveliko priprema za najavljenu turneju po Americi. Još jedna potvrda da se pevač oseća odlično bio je njegov nedavni koncert u Blacu, gde ga je sa oduševljenjem dočekalo preko 20.000 ljudi.

Šaban Šaulić: Nisam bolestan



Da je zaista kralj narodne muzike, pokazao je i ovog puta. Publika je svaku pesma pevala zajedno s njim, a atmosfera je bila za pamćenje. Ipak, kako smo pročitali da se Šaban ne oseća dobro u poslednje vreme, te da boluje, nakon koncerta smo upitali pevača da li je to istina.

“Čuo sam da su pisali da sam bolestan. Bio sam prehlađen i zbog toga sam otkazao neke nastupe, ali se sada osećam odlično. Pa da li mislite da bih došao da nastupim pred ovoliko ljudi da mi je loše? Nije to istina, osećam se odlično, kao što ste videli i na koncertu je bilo fenomenalno, publika još traži moje pesme. Vidite da sam veoma srećan, a pripremam se za nastupe u Americi, gde putujem sa ćerkom Ildom i suprugom Gocom”, izjavio je Šaban za “Alo!”.

Inače, Šaulići će u Americi ostati dve nedelje, a pored nastupa, slobodno vreme će iskoristiti da obiđu sva mesta koja ih interesuju. Šaban će i svoj rođendan proslaviti u toj državi, a društvo će mu praviti supruga i ćerka, koja i nastupa sa njim.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>