Svet

Region

Telefonski razgovor presudio: Robert Patinson oprostio prevaru? (Foto)

Nekoliko nedelja nakon što je Kristen Stjuart prevarila svog tadašnjeg dečka Roberta Patinsona, osvanula je vest da će se zvezde "Twilight" sage ponovo sresti licem u lice.

Telefonski razgovor presudio: Robert Patinson oprostio prevaru? (Foto)



Naime, Kristen i Robert su duže od sat vremena razgovarali putem telefona, a sudeći po ishodu razgovora, emocije su isplivale na površinu. Mlada "vampirka" molila je svog bivšeg dečka da joj ponovo veruje.

Prema tvrdnjama bliskih izvora, Robert se sažalio na mladu glumicu i spreman je da se suoči sa njom nakon svega. "Preklinjala ga je da se nađu i porazgovaraju o svemu. Očito je uspela da dopre do njega i prihvatio je", izjavio je izvor.

Čak i ako dođe do pomirenja, popularni Robert će postaviti neke svoje uslove. Naime, glumac će zahtevati od partnerke da u pauzi između filmskih projekata provode vreme zajedno, kao što to čine slavni Bred Pit i Anđelina Džoli. Takođe će tražiti od Kristen da više boravi u njegovom rodnom Londonu umesto u Los Anđelesu.

Iako još nisu odredili vreme i mesto viđanja, Robert je jasno stavio do znanja da ne želi biti izložen javnosti. Moguće mesto sastanka je ranč Riz Viterspun na kom se Robert skrivao od novinara na samom početku afere.

Nagađa se da je Rob Patinson prevaru već oprostio, sudeći po tome da nosi Kristenine naočare, a poznato je da je ovaj mladi par razmenjivao garderobu dok su delili isti krov. Između njih očigledno nije gotovo, obzirom da to i dalje rade.



Pored svega, šuška se da je Liberti Ros, supruga Ruperta Sendersa, konačno dobila medijsku pažnju koju je priželjkivala i da je afera njenog supruga i Kristen Stjuart samo jedan od njenih marketinških trikova kako bi unapredila svoju glumačku karijeru. Nakon dizanja medijske prašine, dobila je brojne poslovne ponude i radi na nekoliko projekata.

"Ona bi volela da se sve ovo izdešavalo na neki drugi način, ali mediji su mediji", prokomentarisao je izvor.

Autor: B.B.
Foto: PacificCoastNews, INFphoto

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>