Region

Svet

Jasna: Moj muž ne daje deci pare, nego ih troši na Marijanu Mićić!

Nakon pisanja da je Marijana Mićić u vezi sa oženjenim biznismenom Ognjenom Milunovićem, njegova još uvek zakonita supruga Jasna Milunović odlučila je da ispriča svoju verziju ovog ljubavnog trougla.

Jasna: Moj muž ne daje deci pare, nego ih troši na Marijanu Mićić!



Ona je potvrdila da je Marijana u vezi sa njenom suprugom i otkrila šta se sve dešavalo proteklih godinu dana.

"Gledam i trpim raznorazne uvrede od osobe koja me ucenjuje i koju ne zanimaju rođena deca, kao i od njegove devojke, koja me progoni. Rešila sam da kažem istinu. Istina je da sam i dalje udata za Ognjena i istina je da godinu dana nisam znala da me vara, a da se radi o Marijani Mićić saznala sam iz novina, započela je Jasna svoju priču za nedeljnik „Puls“.

"Tačno je da se Marijana uselila u stan iz kojeg sam ja izašla sa decom u trenutku kada sam shvatila da moj muž nesto mulja. Posle toga se desilo još milion stvari, da bi on uselio nju u stan moje dece, a novac za decu ne daje, o tome brine samo deda",  kaže sestra Slađe Delibašić, koja sa Ognjenom ima ćerku Ivu od sedam godina i sina Ivana od dve i po.

Kada se Jasna videla sa poznatom voditeljkom, saznala je da je na njihovo zajedničko letovanje potrošio 5.000 evra i da je Marijani kupovao skupocenu garderobu.

"Rekla mi je da ga tuče šipkom zato što ga je hvatala sa drugim devojkama, da mog sina već duže vreme viđa, a da ćerku nije mogla jer je Ognjen rekao da će preneti meni, a da sam ja luda i da ću mu posle zabraniti da viđa dete. Rekla mi je tad i da joj je za svadbu našeg druga kupio haljinu od 700 evra, sat od 300, da je ostavljao sto njenim drugaricama u klubu i jednom čak platio flašu votke od 15.000 dinara, da uđe u radnju i iz čista mira joj kupi majicu od 15.000 dinara, da joj je donosio iz Češke majice „boss“, da se, kad ona hoće da ga ostavi, hvata za srce i pada na pod - izjavila je Jasna, koja je podnela tužbu protiv supruga.

"Za sve bahanalije za Marijanu se otvorio, a kad treba da da za decu, ruke mu se tresu. Zato sam podnela tužbu", završila je svoju priču Jasna Milunović.

Autor: S.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>