Region

Svet

Milica Sokolović je nova Miss Topličkog regiona (Foto)

Sinoć je u organizaciji Agencije SNOB, i suorganizatora Turističko-sportskog centra, na gradskom bazenu u Prokuplju, održan "Izbor za Mis Topličkog regiona - polufinale za Miss Srbije 2012", pod licencom Miss YU kompanije.

Milica Sokolović je nova Miss Topličkog regiona (Foto)



Od preko 300 prijavljenih devojaka iz južne Srbije, na manifestaciji je učestvovalo 15 najlepših.

Osmočlani žiri je imao teške muke oko odabira. U žiriju, pored  direktorica marketinga "Miss Yu kompanije", Milanke Đorđević, sedeli su i Jamina Savić (Savic company), novinar Novo Keranović, Vule Vuković (Telekom Srbija), Zoran Mirašević (Udruženje turističkih i ugostiteljskih poslenika), Jasmin Tafić (Delta Generali) i Predrag Antonijević (Mladost Travel Prokuplje) i Aleksandar Mitrović (Butik Stefan).

Titulu "Miss Topličkog regiona" je ponela sedamnaestogodišnja Milica Sokolović iz Bele Palanke, koja se direktno plasirala u finalni izbor za "Miss Srbije 2012", koji se održava oktobra meseca u Beogradu. Pored toga, dobila je i stipendiju "R & B koledža", putovanja, robne nagrade, i odlazak na pripreme sa svim finalistkinjama iz Srbije.

Osim Milice, sve nagrađene devojke, kao i Milica Mitrovic iz Prokuplja i Milica Mutavdzic iz Nisa dobijaju jos jednu sansu, i ucestvuju pocetkom septembra na velikom kastingu u Beogradu gde ce se izabrati jos nekoliko finalistkinja za Miss Srbije.

Kako je bilo na takmičenju pogledajte na fotografijama koje slede.











Autor: S.P.
Foto: PR Snob

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>