Ostalo

Sme�no

Četiri velike tajne svakog muškarca

Kao i žene, muškarci mnogo toga drže u tajnosti, a jedina razlika je u tome što je muškarcima sasvim svejedno za tajne njihovih devojaka. Predstavljamo vam četiri stavke koje svaki muškarac taji.

Četiri velike tajne svakog muškarca



1. U bilo kojoj situaciji, u jednom trenutku svaki će vas muškarac zamisliti bez odeće. To može biti usred poslovnog sastanka ili neobaveznog razgovora na ulici, a to rade svi. Ako ste žensko i ako ste komunicirali više od jednog puta, sigurno vas je zamislio nagu.

2. Njima ne treba romantika. Ne kažemo da nisu romantični, ali definitivno mogu bez toga. U stanju su da žive ceo život bez ikakve potrebe za nekim romantičnim gestom.



3. Funkcionišu bez dugoročnih planova na polju ljubavi. Dok devojke još u detinjstvu maštaju o savršenom muškarcu i znaju detalje sopstvene svadbe, muškarci samo pokušavaju da se zabave, bez puno razmišljanja šta će biti u budućnosti.

4. Svaki muškarac gleda porno filmove. Iako mnoge devojke, u vezi, žive u uverenju da njihov dečko to više ne radi, realnost je drugačija. Muškarcima je to jednostavno u krvi. Baš kao i šoping ženama.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>