Region

Svet

Seksi policajka Nina Lečić testirala vozače! (Foto)

Na Bir festu, patrolirajući parkingom Ušće šoping centra, poznata voditeljka Nina Lečić pozivala je vozače da se oprobaju u igri „Otključaj svoj auto“ u okviru akcije Apatinske pivare „Kad pijem, ne vozim“, animirajući ih da budu odgovorni prema sebi i drugima i da ne kombinuju alkoholno piće i vožnju!

Seksi policajka Nina Lečić testirala vozače! (Foto)



U okviru nacionalne edukativne akcije „Kad pijem, ne vozim“ uz podršku Ušće šoping centra, Nina je vozače koji su se vraćali sa jubilarnog festivala piva, pozivala da dodatno provere da li su pod dejstvom alkohola pre nego što sednu za volan, tako što su se oprobali u igrici vožnje automobila na mobilnom telefonu.

Sve koji su uspešno savladali igricu, voditeljka je obradovala zanimljivim poklonima sa sloganom akcije „Kad pijem, ne vozim“, dok su oni manje uspešni dobili vaučer sa popustom od 200 dinara na taksi vožnju Beogradskim taksijem.



"Kao vozač svesna sam mogućih posledica po sebe a i druge. Zato nikad ne sedam za volan pod dejstvom alkohola i uvek izaberem alternativu. Sada imam priliku da i kao lice sa malih ekrana, ali i kao neko ko je izgubio prijatelja u saobraćaju, sugerišem javno ljudima da se uvek zapitaju kolika je cena života pre nego što sednu za volan pod dejstvom alkohola. Zajedničkom akcijom MUP-a i Apatinske pivare osmišljena je igrica kojom ćemo na zabavan način testirati ljude i podstaći one koji su malo preterali sa alkoholom, da se vrate sa Bir festa taksijem ili pešice a ne svojim kolima. Dakle spojićemo zabavno i korisno, a posetioce očekuju i pokloni", rekla je Nina Lečić.

Autor: S.P.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>