Region

Svet

Lepa Brena na meti psiha!

Izvesna Lili, dugogodišnji Brenin fan, preko lažnog Tviter profila vređala pevačicu, koja planira da je tuži zbog uznemiravanja.

Lepa Brena na meti psiha!



Lepa Brena je odnedavno na meti osobe koja je potpuno opsednuta njome! Izvesna Lili, koja živi u Sofiji, godinama je pratila Brenu na svim njenim velikim koncertima. Istim žarom, i jedna mlađa devojka, Elisa iz Švajcarske, takođe je veliki fan srpske folk zvezde. Ona je za svojim idolom išla gde god je mogla.

Ništa čudno u tome, poznato je da Lepa Brena ima mnogo fanova, kako u Srbiji, tako i širom Evrope. Ipak, da nije svaki obožavalac dobronameran i bezazlen, pokazala je upravo Lili, koja je na društvenoj mreži Tviter kreirala lažni profil pod Elisinim imenom i počela da zatrpava Brenu uvredljivim porukama i pretnjama.

- Ljubav prema nekome doseže do granica ludila, kao i u ovom slučaju. Društvene mreže su dobra stvar, ali su takođe i mnogo rizične. Lili se predstavila kao Elisa, preuzela sve njene fotografije i u Elisino ime slala Breni poruke pune uvreda i pretnji - priča dobro upućen izvor i dodaje:

- Brena i Elisa su se srele posle jednog Breninog koncerta i iz razgovora shvatile šta se dešava, odnosno da nije Elisa ta koja šalje poruke, već Lili. Naravno, Elisa je pre toga zbog krađe identiteta slučaj prijavila policiji i tako saznala ko stoji iza lažnog profila. I Brena je rekla Elisi da će tužiti Lili zbog uznemiravanja, ali još uvek ništa nije sigurno.

Autor: S.P.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>