Region

Svet

Beer Fest: Večeras startuje najveća žurka na Balkanu - Preuzmite Android aplikaciju (Foto)

Deseti Belgrade Beer Fest, danas u 18 sati otvara kapije svim poseticioma, na  beogradskom „Ušću“.

Beer Fest: Večeras startuje najveća žurka na Balkanu - Preuzmite Android aplikaciju (Foto)



Narednih šest dana, publika će moći da uživa u 49 bendova i muzičara sa ex yu prostora i u najboljim domaćim i stranim pivskim brendovima. Ulaz je, kao i uvek, besplatan.

Po prvi put, svi posetioci sa android telefonima, moći će da preuzmu besplatnu android aplikaciju, koja će im pružiti sve informacije o festivalu, poput satnice muzičkog programa, promocija na različitim štandovima, mape festivala, vremenske prognoze. Aplikacija može da se preuzme na android marketu, ili skeniranjem QR koda.



Ovogodišnji Belgrade Beer Fest je za ljubitelje elektronskog zvuka pripremio fenomenalan provod u zasebnom stejdžu u obliku limenke, „Lav Can Fun Zone“. Svih šest dana festivala, posetioce će zabavljati popularni beogradski DJ-evi: DJ Mouse J, PeDJa, Mr. Zorba DJ i DJ Lapac, a moći će da odigraju i partiju stonog fudbala.

Organizatori Beer Festa i ovaj put podsećaju na važnost očuvanja životne sredine. Svako ko zameni svoju limenku na štandu društvene kampanje „Biram da recikliram“, moći će da se igra i da osvoji vredne nagrade.

Autore najboljih fotografija sa festivala, takođe očekuju nagrade. Deo prihoda sa suvenir
štanda Belgrade Beer Festa, namenjen je Beogradskom bebi klubu. Na štandu „Hacijenda“ moći će da se degustiraju čuveni brendovi meksičkih piva. Za one kojima je potrebna dodatna doza adrenalina, spreman je i luna park.

Beer Fest će, kao i prethodnih godina, promovisati neafirmisane, talentovane bendove. Pobednici javnog konkursa festivala, o kojima se odlučivalo “lajkovanjem” na facebooku, imaće priliku da se predstave publici Beer Festa.



Odlična atmosfera je zagarantovana uz najbolji rokenrol, ali i uz vrhunski bluz, world music, metal, pank, elektro zvuk. Najveći rokeri iz Srbije i regiona provešće publiku kroz istoriju ex yu roka, a svetska DJ zvezda, Pete Tong, premijerno će doneti u Beograd zvuke iz klubova Ibice. Tu su i vrhunski tribute bendovi koji će svirati hitove velikih svetskih zvezda kao što su Prodigy, Guns‘n’Roses, Queen i Moloko & Roisin Murphy.

Autor: S.P.
Foto: Beer Fest 2012

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>