Region

Svet

Sladjana Delibašić: Prijateljstvo sa Vanjom pretvorilo se u ljubav

Ljubi, ljubi, al’ glavu ne gubi”, naziv je našeg poznatog filma koji se ovih dana odnosi na Slađanu Delibašić, koju je paparaco uslikao kako se ljubi s dečkom Vanjom. Poznata pevačica je već nekoliko dana u Budvi, gde uživa sa svojim dragim, a paparaco ih je spazio dok su se opuštali na gliseru.

Sladjana Delibašić: Prijateljstvo sa Vanjom pretvorilo se u ljubav



Par nije skrivao zaljubljenost – neprestano su se ljubili, grlili, mazili, a za okolinu nisu marili. Možda su pomislili da ih niko ne gleda, pa tako nisu primetili ni fotoreportera koji ih je slikao. No, verujemo da im fotografisanje svakako ne bi pokvarilo doživljaj!
Očekivano, Slađa je opet pokazala da joj je telo u top-formi, što i ne čudi, s obzirom na to da bivša supruga Đoleta Đoganija, prema sopstvenom priznaju, već decenijama svakodnevno vežba.

“Vanja i ja smo već šest meseci u vezi. Ja sve ovo vreme nisam potencirala da ta veza izađe u javnost, jer sam bila prestala da verujem u pravu ljubav, a onda se ona u pravom trentku pojavila. Inače, naše drugarstvo se pretvorilo u ljubav jer smo se baš dugo družili”, izjavila je Slađa.

Slađa Delibašić je pre veze s Vanjom bila 11 godina u vezi sa Igorom Matićem, ali je, nakon što je s njim bila u rijalitiju Parovi, shvatila da ga ipak ne poznaje dovoljno. Bezbroj uspona i padova, raskida i pomirenja bilo je potrebno da dođe do definitivnog razlaza. Kako se pisalo, oni su se svakodnevno svađali i prepirali, a neke od tih svađa su se mogle videti i u samom rijalitiju. Slađa je raskinula s njim, a izgleda da je sada našla muškarca koji joj po svemu odgovara.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>