Region

Svet

Zorici Marković smetaju loši međuljudski odnosi na Akademiji!

Intenzivni trening u režiji Dragane, Marka i ostalih trenera je razmrdao naše Heroje od ranog jutra.

Zorici Marković smetaju loši međuljudski odnosi na Akademiji!



Pored toga što su Heroji navikli na intenzivne treninge, ovaj put su uspeli da obore svojevrstan rekord. Oni su trenirali u bazenu gotovo čitava dva sata. Posle toga su igrali odbojku na pesku. U tome su im se pridružili i treneri. Imajući u vidu da im je ovaj vid treniranja najdraži, svi su se zadovoljni vratili na Akademiju.

Žuti tim je pobedio u izazovu (čelendžu) prethodnog dana. Njihova nagrada je bila odlazak u Prijepolje na čuvenu manifestaciju X. S obrzirom na to da su žutom timu ostala samo dva člana, Vladimir i Božidar su dobili priliku da izaberu još četiri osobe sa kojima će poći u ovu svojevrsnu avanturu. Pošto im je Andrej to saopštio, njih dvojica su se povukla u sobu kako bi izvećali ko će zauzeti četiri slobodna mesta u autobusu.

Posle kraćeg većanja, odlučili su da to budu Mrvica, Jovan, Aleksandra i Ivana. Objasnili su da su se vodili nasumičnim razmišljanjima te da nije bilo namere da bilo koga ovim oštete. Ovaj njihov izbor nije prijao svima, ali su se tada, suzdržali od komentarisanja.

Zorica se javno požalila da su na Akademiji izraženi izuzetno loši međuljudski odnosi. Njoj je zasmetalo to što su se ukućani nesvesno podelili u grupice, pritom, svaka grupica želi drugoj da naudi. Ona smatra i da to nije zdravo i može imati uticaj po generalno raspoloženje i nervozu u kući.

Iako je vreme na Akademiji rezervisano za odmor i oporavak od treninga, SOS služba se potrudila da ukućani i tada ostanu aktivni. Naime, oni su dobili na korišćenje sto i kompletnu opremu za stoni tenis. Ovo je vidno obradovalo sve Heroje. Odmah po rasklapanju stola su zaigrali prvi meč.

Pošto su odigrali nekoliko mečeva stonog tenisa, Heroji su prešli na igru “masne fote”. Ova igra je zabavila sve ukućane, pa su neki imali zadatak da otpevaju pesmu “Čaje šukarije”, dok su neki imitirali magarca i druge životinje.

Autor: S.P.
Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>