Region

Svet

Kebi slupali auto

Sreća nije poslužila Dragana Kojića Kebu kada je pre nekoliko dana ostavio svoj automobil na parkingu, a onda ga pronašao slupanog!

Kebi slupali auto



Pevač je, naime, imao zakazan nastup u Skoplju, a kako je putovao avionom, automobil je ostavio na parkingu u okviru Aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu. Po povratku sa tezge, imao je šta i da vidi. Prednji deo automobila je bio izlupan, a od počinioca, naravno, ni traga ni glasa!

"Po sletanju aviona iz Skoplja, Keba se uputio ka parkingu, platio, a onda se veoma iznenadio kada je ugledao slupan automobil. Neko je na parkingu udario u njegov automobil, a zatim otišao sa lica mesta. Kebi je prednji branik skroz slupan, a pevač nije verovao šta ga je snašlo. Kako parking ne odgovara za štetu koja se načini na vozilu dok vozač nije tu, Keba je odmah pozvao svoje osiguravajuće društvo i prijavio slučaj" - rekao nam je izvor blizak pevaču.

"Istina je da se to desilo. Ja sam kasko osiguran u jednoj osiguravajućoj kući, njima sam to odmah prijavio i nadam se da neće biti nikakvih problema" - izjavio je Keba za Alo.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>