Region

Svet

Jelena Karleuša i Bojan Karić i dalje u braku!

Pevačica Jelena Karleuša i Bojan Karić rzveli su se još 2005. godine, posle braka koji je trajao svega tri meseca. Iako su se po građanskoj dužnosti rastali, brak koji su sklopili u crkvi nikada nisu okončali.

Jelena Karleuša i Bojan Karić i dalje u braku!



Podsećanja radi, Jelena i Bojan venčali su se pred matičarem, ali i pred sveštenikom, 23. septembra 2004. godine, posle burne veze, koja je više puta raskidana, pa obnavljana. Na večnu ljubav pred bogom zakleli su se u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru, da bi potom u „Vili Jelena” sklopili i građanski brak, nakon čega je usledilo svadbeno veselje. Međutim, brak je pukao već u martu 2005. godine, a moglo se čuti i da je Jelena supruga navodno prevarila sa telohraniteljem, što je ona demantovala.

"Udala sam se za Bojana, ali me je razvela njegova mama Slavica. Ona je bila posrednik i lično se pobrinula da do našeg razvoda dođe što brže i bezbolnije po njenog sina. On nije imao snage da se suoči sa mnom. Prvih nekoliko dana bila sam u šoku, nisam znala šta da radim. Situacija je bila sledeća: moja reč protiv reči telohranitelja, ali tu moju reč nisu želeli da čuju. Tražila sam od Bojanove majke samo jedno - da ga zamoli da se obrati javnosti i kaže šta se zaista dogodilo, da mi opere obraz. Ali on to nije želeo" - jadala se Karleuša u intervjuu za jedne dnevne novine, dok Bojan Karić nikada nije javno govorio na ovu temu.

"Prolazile su godine i brak i razvod bivšeg para padali su u zaborav, a dolazile su nove ljubavi i nove svadbe: Bojan se 2007. oženio Mašom Nikolić, koja mu je rodila dvoje dece, a Jelena se 2008. udala za fudbalera Duška Tošića, sa kojim je dobila dve ćerke. Jelena i Bojan nikada posle razvoda građanskog braka nisu kontaktirali, ali se u SPC i dalje vode kao supružnici! Inače, kontroverzna pevačica izjašnjava se kao ateista, a davnašnje crkveno venčanje objasnila je kao ispunjavanje želje Bojanu i njegovoj porodici. Tim je čudnije što mladi Karić nije tražio raskid crkvenog braka. Izgleda da mu je jedan razvod sa Karleušom bio više nego dovoljan" - rekao je za Alo  izvor blizak nekadašnjem paru.
Jelenin  PR Zoranom Birtaševićem nje želeo da  komentariše ova saznanja:

"Nemam komentar na temu iz 2004. godine - izjavio je Birtašević, dok je portparolka Karića stranke Pokret snaga Srbije Jadranka Tasić rekla:

"Zaboravite na tu priču, Bojan to neće komentarisati, a i trenutno je van zemlje" - rekla je Jadranka.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>