Region

Svet

Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić napravili skandal na promociji knjige

Na splavu "Dubai" u ponedeljak je priređena žurka povodom promocije knjige "Tajne srpskog džet seta 3" Alesandra Saše Ignjatovića. Došli su brojni poznati i popularni ljudi sa domaće javne scene da autoru čestitaju na novom izdanju, među kojima je bio i par Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić.

Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić napravili skandal na promociji knjige



Isidora i Nebojša seli su za jedan od stolova na splavu za koji se ispostavio da je onaj za kojim sedi gazda ugostiteljskog objekta. Bračni par je ponuđen pićem, a zatim zamoljen da se prebaci za neki drugi sto. I to je došlo do sukoba. Malo drame je uneto na mirnu promociju. "Žao mi je što je do ovoga došlo. Isidora je trebalo da kaže koju reč na mojoj promociji, ali je zakasnila, i rekla mi je da ima nekih problema sa grlom, tako da je naš prethodni dogovor otpao. I ja sam popot mnogih bio zatečen galamom koja se začula na splavu. Prišao sam Nebojši i Isidori, ali posle minut-dva sve je već bilo okončano. Ne mogu da pričam o detaljima, jer nisam bio kraj njih kada je započela burna reakcija Pajkića. Rekao mi je da žele da napuste promociju, nisam uspeo da ih ubedim u suprotno, tako da sam ih ispratio sa splava. Žao mi je, ali... šta da se radi niko nije ovo želeo", rekao je Ignjatović.

"Šokirana sam prostaklukom, šovinističkim ponašanjem i onim što mi se desilo! Došli smo Nebojša i ja dok je Ignjatović još držao pozdravni govor i seli za sto, gde smo našli slobodna mesta. Nigde nije pisalo da je rezervisano, niti da ne treba tu iz bilo god razloga da tu sednemo...prišao nam je kelner i rekao da smesta napustimo taj sto, udaljimo se, jer treba da dođe gazda splava i tu sedne, kao navodno to je rezervisano za njega... Nigde nije pisalo da je rezervisano, a i kakav je to način da goste promocije premeštaju, teraju sa jednog na drugo mesto. Pajkić je pošizeo, tražio da se izvini, a on je lagao da mi nije rekao ono što jeste. Bio je besan na mene što sam ga dovela na splav, na koji u životu ne bi kročio, što smo izblamirani, što nas šikaniraju... Ma, bruka jedna. Evo i sad kad se prisetim svega pričajući o tom nemilom događaju slošilo mi se! Vrhunac je bio kad je došao neki čovek i počeo da mi preti da će da me bije, jer kada sam srušila poslužavnik palo je piće i uflekalo mu košulju, što ga je razbesnelo! Na kraju je Pajkić ljutito bacio i razbio svoj telefon. Ubrzo smo napustili promociju. Kakva dramaturgija, čudo jedno, ali eto šta se sve dešava!", izjavila je Bjelica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>