Region

Svet

Boris Trivan: Ja sam Pokojna Mileva

Posle navoda u medijima da će unuci Ive Perić iz Splita, koja je preminula 2002. godine, pokrenuti postupak protiv Borisa Trivana, za kojeg tvrde da stoji iza alter-ega “Pokojna Mileva“, oglasio se i sam Trivan, osoba koja je napravila potpuni haos na društvenim mrežama.

Boris Trivan: Ja sam Pokojna Mileva



Ovaj grafički dizajner i direktor marketinga jedne beogradske firme, potvrdio je da stoji iza lika i dela legendarne tviterašice.

"Stojim iza profila „Pokojne Mileve“ na Tviteru koji ima 29.500 pratioca i iza Fejsbuk strane koja ima čak 119.500 fanova. Očigledno je da nekome smeta, pošto sam pre mesec dana kontaktirao porodicu gospođe Perić i rešio sve nesulgasice. Oni su vrlo ljubazni, a ja sam promenio sliku na profilu. Pokojna Mileva sad ima oči i usta moje bake Marije, a frizuru i bisere kraljice Elizabete. Ne postoji osnov da tuže" – rekao je Trivan, koji sumnja da iza napada na njega stoji neka uvređena “zvezda” koju je Mileva prozivala.

Tvorac popularne tviterašice nije hteo mnogo da otkriva o sebi.

" Imam 33 godine, bavim se umetnošću i živim u Beogradu".

U Posebnom tužilaštvu za visokotehnološki kriminal tvrde da porodica preminule gospođe Perić mora sama da dokaže ko stoji iza spornog naloga.

"Dela protiv ugleda i časti se ne gone po službenoj dužnosti, već sam oštećeni mora da podnese tužbu. Porodica u tužbi može da navede na koga sumnja, a sud sam odlučuje da li će to prihvatiti. Mi ne istražujemo ko stoji iza profila u privatnim tužbama, niti nam je to sud ikada naložio" – kažu u Tužilaštvu.

Autor: S.P.
Izvor: Telegraf
Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>