Region

Svet

In Vivo: Borba za hit leta ili najfanove leta?

Budući da je juče startovao izbor za hit leta radija Svet Plus, pesmu koja će obeležiti ovo leto na talasima našeg medija, sigurni smo da imate svog favorita među predlozima.

In Vivo: Borba za hit leta ili najfanove leta?



U konkurenciji za ovu laskavu titulu našla se i pesma "Moje leto" u interpretaciji grupe In Vivo. Kontaktirali smo Nevena i Igora, članove grupe, i, na naše veliko zadovoljstvo, uvideli da su izuzetno dobro informisani o izboru za hit leta, kao i samom rangiranju njihove pesme u pomenutom takmičenju.

"Drago nam je da vidimo da je i pesma "Moje leto" uvrštena u izbor za hit leta na portalu svetplus.com. Budući da, ne toliko poznata pesma Katarine Živkovic, ubedljivo vodi u odnosu na, recimo, veliki Severinin hit i hit Saše Kovačevića, ovo se možda pretvorilo u izbor za najfanove leta, a ne hit leta. Svaka čast za nju. Mnogo je ljudi voli i to je za svaku pohvalu", izjavili su članovi grupe In Vivo.

Obzirom da se takmičenje za hit leta radija Svet Plus nastavlja sve do 21. jula, kada će konačno biti proglašen dobitnik ove laskave titule, sigurni smo da će se situacija znatno menjati iz dana u dan. Stoga, pozivamo sve vas da podržite svog favorita, kako biste ovog leta uživali uz taktove vaše omiljene pesme.

Autor: B.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>