Region

Svet

Bojan Marović 29. juna na beogradskom splavu Opera (Video)

U petak 29. juna na beogradskom splavu "Opera" publika će moći da po prvi put uživa u muzici pevača Bojana Marovića.

Bojan Marović 29. juna na beogradskom splavu Opera (Video)



Iako iza sebe ima poprilično veliki broj hitova,  Bojan do sada nije imao priliku da nastupa po beogradskim splavovima i klubovima, a kako i sam kaže jako se raduje tome i publici obećava dobar provod:

"Nisam do sada imao prilike da nastupam po beogradskim klubovima i splavovima, veoma se radujem tome. Publici obećavam dobar provod i mogu da kažem da će uživati u najboljim pop i rok pesmama koje ću za njih pevati te večeri" - izjavio je Bojan za Svet Plus portal.

Nedavno je izbacio spot i pesmu "Nek te ljubi" koja je za kratko vreme pronašla put do srca publike i postala veliki hit, a mladi pevač kaže da će uskoro snimiti još dva spota, jedan u avgustu, dok će drugi snimati u oktobru, kao i da u decembru planira da snimi još jedan singl, a potom napravi koncert u Beogradu.

" U avgustu i oktobru ću snimiti još dva spota, a u decembru planiram da snimim još jedan singl. Takođe u decemru ću publiku obradovati i jednim koncertom u Beogradu, ali još uvek ne znam koja će lokacija biti u pitanju".

Bojan Marović će 7. jula nastupiti ispred Ušća, a svi fanovi moćiće da uživaju u nejgovim najvećim hitovima.

Bojan se takođe osvrnuo i na napise po medijima povodom saobraćajne nesreće koja mu se dogodila pre dva dana u Bujanovcu.

" U šoku sam zbog naslova u medijima. Jedan dnevni list je na svom portalu objavio čak i fotografije automobila koji uopšte nije moj. Ono što mogu da kažem je, da jesam imao saobraćajnu nesreću i da sam zaista bio u šoku kada mi se sve to dogodilo, ali da uopšte nije toliko strašno kao što su pojedini mediji objavili" - rekao je Bojan Marović na kraju razgovora za naš portal.



Autor: J.B.
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>