Region

Svet

Pokojna Mileva gostovala kod Ognjena Amidžića u emisiji (Video)

Već nekoliko dana "Tviter" gori od priprema za gostovanje Pokojne Mileve kod Ognjena Amidžića! Dogovorili su se, i zaista, popularna tviterašica se uživo preko "skajpa" uključila u emisiju...

Pokojna Mileva gostovala kod Ognjena Amidžića u emisiji (Video)



Pokojna Mileva postavila je Amidžiću nekoliko uslova, a on ih je sve ispunio pa se čak i obrijao! A onda je i ona ispunila obećanje i pojavila su u njegovoj emisiji, doduše putem video linka jer kako bi drugačije došla "s onog sveta"?!

Pre nego su uspostavili vezu, Pokojna Mileva je tvitovala kako namerno kasni "jer joj se može". A kada su uspostavili vezu, Ognjenu i njegovom auditorijumu rekla kako je otišla na onaj svet, čime se bavila dok je bila živa, i kako izgledaju njene žurke sa drugaricama Ejmi i Vitni.

Posebno zanimljivo je bilo što je Ejmi bila mnogo uzbuđena zbog Milevinog gostovanja, a Vitni je zbog nastupa Mobi Dika i pesme "Kralj kokaina" pala u delirijum!

U sedmominutnom intervjuu Mileva se osvrnula i na našu estradu što joj je jedna od omiljenih "oblasti" za komentarisanje. Ognjen je primetio mušicu na njenoj glavi, a ona je imala spreman odgovor:

" Seljoberčino jedna, ja pratim modu, videla sam malu Bekvalac, Darko Kostić joj metnuo muvu na glavu pa sam odmah i ja nabavila jednu"!

"Gledala sam emisiju kad je Svetlana Karleuša Tozovac pretila da će mi uzeti telefon. Nije joj lako, ide prvi u mesecu treba platiti kiriju. Ako me razumeš?! Pošalji mi "ajfon" po golubici kad bude sledeća revija Marijane Mateus!"

Mnogo puta su se tviteraši oglašavali i govorili kako je Mileva zapravo Seka Aleksić, ili je angažovana od strane Cece:

"Seka se spremila da mi dođe, imala je i onu pesmu "Poslednji let" možda treba da njoj pristavim žito?! A Ceca? Jao, nemoj da mi je spominješ. Ona je nešto osetljiva, često plače, a otkad joj suze padaju na gore kod nas nastaje kijamet kad ona plače! Haos!"

Naravno, spomenula je i "Joksimovićku", odnosno Željka Joksimovića i rekla da joj se posebno dopada "njena" pesma "Dođi sutra", ali se osvrnula i na slabljenje dinara kao i na formiranje Vlade koju je uporedila sa "Survajverom".

Na kraju je otkrila i deo iz svog intimnog života. Na Ognjenovo pitanje kako izdržava sve udvarače, odgovorila je:

"Na šta ti ja ličim, mačko?! Ja sam svoj "pupoljak" samo svome Tozi dala!"

Onda je odjurila kako joj ne bi zagorele vanilice, ali se ubrzo obratile putem Tvitera i poručila:

"Kamera goji!"

Ne znamo da li će uskoro ponovo negde gostovati i kakve će uslove postavljati, ali jedno je sigurno: Putem popularne društvene mreže nastaviće da proziva, kritikuje, iznosi svoje stavove i prikuplja što više pratilaca. Kako bi i sama rekla, HAOS!



Izvor:smedia
Foto: smedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>